Ανακοινώνεται η Macron! Tα βλέμματα όλων στην επετειακή φανέλα και το φιλικό…

Όπως σας ενημέρωσε το PRESSARIS την προηγούμενη εβδομάδα μετά από επικοινωνία που είχε με τον αντιπρόσωπο της Macron στην Ελλάδα, Νίκο Παπαδάκη, σήμερα είναι η οριστική μέρα κατά την οποία θα συμφωνήσουν οι δύο πλευρές.

Κι αυτό γιατί σήμερα αναμένεται να βρεθεί στην Θεσσαλονίκη ο Νίκος Παπαδάκης που θα συναντηθεί με τον Πάνο Στεφανίδη, όπου μετά τις υπογραφές στο συμβόλαιο θα συζητηθούν όλα τα “ανοιχτά” θέματα που απασχολούν τις δύο πλευρές.

Δύο ζητήματα “καίνε” αυτό το διάστημα τον Πάνο Στεφανίδη και τους συνεργάτες του. Η φανέλα και το μεγάλο φιλικό που θέλουν να κλείσουν με την συνδρομή της Macron. Από την μία γιατί το σχέδιο θα είναι αυτό που θα συνδεθεί με τα 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου και από την άλλη το μεγάλο φιλικό με μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο- που συνεργάζεται με την ιταλική εταιρία – γιατί ευελπιστούν ότι θα γεμίσει τα ταμεία της ΠΑΕ.

Εξελίξεις για τα δύο αυτά θέματα δεν αποκλείεται να υπάρξουν και μέσα στην ημέρα. Σίγουρα τα βλέμματα όλων στρέφονται στην φανέλα αλλά και στο ποια θα είναι η ομάδα που θα φιλοξενήσει στο “Κλ. Βικελίδης” ο Άρης, με τις Νάπολι και Μονακό να αποτελούν τον διακαή πόθο των διοικούντων της ΠΑΕ.

 

 

To Top