«Ανακοινώνεται… προσεχώς ο Σουάρες»

Η μεταγραφή του Λουίς Σουάρες από τη Λίβερπουλ στην Μπαρτσελόνα είναι σε καλό δρόμο και θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες, όπως γράφει σήμερα η καταλανική «Sport».

Ένας από τους πρωταγωνιστές του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Βραζιλία είναι ο Λουίς Σουάρες.

Ο Ουρουγουανός κατάφερε να οδηγήσει την Ουρουγουάη στους «16» της διοργάνωσης, όμως με το δάγκωμά του στον Τζόρτζιο Κιελίνι κατάφερε να… καταστρέψει την καλή εικόνα που είχε «χτίσει» τις προηγούμενες μέρες.

Εκτός από τα… κατορθώματα του διεθνούς άσου στα γήπεδα της χώρας του καφέ, ο Τύπος σε όλον τον κόσμο ασχολείται και με το μέλλον του, αφού είχε ακουστεί ότι απασχολεί Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα.

Ωστόσο, η καταλανική Sport (ειδική στο ρεπορτάζ των «μπλαουγκράνα») τονίζει ότι η μεταγραφή του …χρονου παίκτη στην Μπάρτσα είναι σε πολύ καλό δρόμο και σύντομα θα ανακοινωθεί από τους ιθύνοντες του συλλόγου.

Η Μπαρτσελόνα αναμένεται να δώσει ένα ποσό που φτάνει τα 50 εκατ. ευρώ (μαζί με τον Αλέξις Σάντσες ως έμψυχο αντάλλαγμα), αλλά ο Χιλιανός δεν δείχνει διατεθειμένος να πάει στους «κόκκινους». Το συνολικό κόστος αναμένεται να φτάσει τα 80 εκατ. ευρώ, αλλά οι Καταλανοί δεν έχουν πρόβλημα να τα δώσουν για να κάνουν δικό τους τον Σουάρες.

πηγή: sportfm.gr

To Top