Ανακοινώνεται σήμερα η παραμονή Ένινγκ, σχεδιάζεται η επόμενη μέρα του Άρη

Τα τυπικά απομένουν πλέον για να επισημοποιηθεί η παραμονή του Μίχαελ Ένινγκ στην τεχνική ηγεσία του Άρη.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ο Γερμανός προπονητής και η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης έχουν συμφωνήσει σε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με τη μορφή 1+1 και σήμερα αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση.

Εκείνο που απομένει να γίνει γνωστό είναι η περαιτέρω ενίσχυση του τεχνικού τιμ της ομάδας με ένα τουλάχιστον επιπλέον πρόσωπο που θα θέλει ο ίδιος ο Ένινγκ. Να σημειωθεί πως στο πλευρό του θα συνεχίσουν κανονικά και τη νέα σεζόν οι Απόστολος Τερζής και Λάζαρος Βαρδάκης (γυμναστής), με τους οποίους έχει μια πολύ καλή συνεργασία.

Από εκεί και πέρα, ο 55χρονος προπονητής θα έχει φέτος την ευκαιρία -εφόσον αρθεί το απαγορευτικό μεταγραφών που έχει επιβληθεί στον Άρη από τη FIFA- να πάρει παίκτες δικής του επιλογής, να δημιουργήσει τη δική του ομάδα και να της προσδώσει ακόμα περισσότερο τη φιλοσοφία του. Στην τρέχουσα σεζόν ο Ένινγκ ανέλαβε τον  Άρη στα μέσα Οκτωβρίου, παραλαμβάνοντας μια έτοιμη ομάδα, ενώ η μοναδική μεταγραφή που έγινε ήταν εκείνη του Φιορίν Ντουρμισάι.

Ωστόσο, το τεχνικό τιμ του Άρη δεν σκέφτεται μόνο την επόμενη σεζόν, αλλά επικεντρώνεται στη φετινή, όπου υπάρχει ο μεγάλος στόχος της κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδας. Είναι ξεκάθαρο εξάλλου, πως παίκτες και προπονητές του Άρη γνωρίζουν πόσο σημαντικός θα είναι αυτός ο τίτλος για την ομάδα και τον κόσμο της…

To Top