ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανακοινώνονται οι ομάδες του Eurocup σήμερα, σε αναμονή ο Άρης

Η Ευρωλίγκα έχει ενημερώσει πως θα ανακοινώσει στη διάρκεια της ημέρας τις ομάδες που θα συνθέσουν το Eurocup της επόμενης σεζόν και στον Άρη περιμένουν με ανυπομονησία αν θα συμπεριληφθεί η ομάδα στο… ρόστερ της διοργάνωσης.

Οι κίτρινοι θέλουν να επιστρέψουν στην Ευρώπη και γι’ αυτό έστειλαν πρόθεση συμμετοχής και στο Eurocup και στο Τσάμπιονς Λιγκ της FIBA.

Βέβαια, το αν θα καταφέρουν να παίξουν, αν βρουν δηλαδή τους πόρους ώστε να μπορέσουν να παρουσιάσουν ένα ανταγωνιστικό “προϊόν” είναι θέμα προς συζήτηση και σίγουρα η απάντηση ακόμα δεν μπορεί να δοθεί, ωστόσο είναι σημαντικό να ξέρει η όποια διοίκηση προκύψει τις επόμενες βδομάδες, αν η ομάδα θα μπορεί να παίξει στην Ευρώπη ή όχι.

Πρέπει να σημειωθεί ότι μετά την δήλωση επιθυμίας συμμετοχής στο Eurocup η Ευρωλίγκα ζήτησε από την ΚΑΕ Άρης επιπρόσθετα στοιχεία και επίσης έχει γίνει γνωστό ότι θα δοθούν τρεις wild card για την σεζόν 2020-21, οπότε υπάρχουν πιθανότητες – ειδικά μετά τις “απώλειες” που έχει η διοργάνωση προς το Τσάμπιονς Λιγκ – να γίνει δεκτός ο Άρης.

To Top