Ανακοινώνουν απόφαση για Βελλίδη, βασικός στόχος η ηρεμία και η ενότητα

Μετά τον Μάκη Κατσαβάκη σειρά είχε ο Μάρκος Βελλίδης να συζητήσει με τους διοικούντες της ΠΑΕ Άρης για το περιστατικό που αναστάτωσε τα αποδυτήρια των κιτρίνων λίγες ώρες πριν αλλά και μετά την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Οι άνθρωποι της διοικούσας συναντήθηκαν μετά τον Κατσαβάκη με τον Μάρκο Βελλίδη και άκουσαν την άποψή του για τα όσα έγιναν. Ο 24χρονος τερματοφύλακας έδωσε τη δική του εκδοχή για όσα συνέβησαν πριν από το ματς με της Κυριακής αλλά και μετά στα αποδυτήρια του Κλεάνθης Βικελίδης.

Οι διοικούντες έχουν πλέον και τις δύο απόψεις στα χέρια τους, και αναμένεται να αποφασίσουν και να ανακοινώσουν αν θα επιβληθεί και τι είδους τιμωρίας στον Βελλίδη, για το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε. Ήδη κλήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ ο ποδοσφαιριστής.

Σήμερα αναμένεται να γίνει γνωστή η απόφαση για τον Βελλίδη με βασικό στόχο η ηρεμία και η ενότητα της ομάδας. Η διοίκηση δεν παίρνει την θέση κανενός  αλλά μόνο την θέση του Άρη. Αυτή τη στιγμή προέχει η ηρεμία στα αποδυτήρια και το καλύτερο είναι τέτοιου είδους διαφορές να μην παίρνουν τόσο μεγάλες διαστάσεις αφού το μόνο που προκαλούν είναι τριγμοί και αναστάτωση. Ο Άρης έχει πολύ πιο σοβαρά προβλήματα μπροστά του, ζωτικής σημασίας και προέχει να λυθούν αυτά.

Όσο νωρίτερα το καταλάβουν όλοι τόσο το καλύτερο για τον σύλλογο και την προσπάθεια τους.

To Top