Ανακοινώσεις μεταγραφών και… ανανεώσεων εντός δεκαημέρου

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Άρη θα αρχίσει να διαφαίνεται με τις πρώτες ανακοινώσεις παικτών. Ο Βαγγέλης Αγγέλου σε συνεργασία με τη διοίκηση έχει ξεκινήσει εδώ και βδομάδες την εφαρμογή που πλάνου που έχει καταρτιστεί. Οι κίτρινοι είναι αισιόδοξοι ότι μέσα στο πρώτο 10ήμερο του Ιουλίου θα έχουν ολοκληρώσει δύο μεταγραφές και… μία ανανέωση.

Ο νέος Άρης που φτιάχνεται από τον Αγγέλου και τη διοίκηση θα είναι διαφορετικός. Καλύτερος ή χειρότερος θα είναι θέμα προς σχολιασμό σε έναν χρόνο από τώρα… Προς το παρόν αυτό που ενδιαφέρει τον Αγγέλου και τους διοικούντες είναι να ολοκληρωθούν οι επαφές και οι διαπραγματεύσεις με συγκεκριμένους παίκτες ώστε να υπάρξουν και ανακοινώσεις και να προχωρήσει η ομάδα παρακάτω.

Ο Άρης συζητάει με αρκετούς παίκτες αυτή τη στιγμή και υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις για κάθε θέση, αν και αυτές είναι περιορισμένες λόγω του απαγορευτικού μεταγραφών από την FIBA.

Εντός του δεκαημέρου θα υπάρξει οριστική – κατά πάσα πιθανότητα – εξέλιξη και με το θέμα Βεζένκοφ. Οι κίτρινοι αισιοδοξούν πως ο νεαρός φόργουορντ θα επιλέξει τον Άρη για να συνεχίσει την καριέρα του και όχι το Εξέβιερ. Μένει να φανεί αν η αισιοδοξία γίνει… χαρά για την διατήρηση του ταλαντούχου φόργουορντ στην ομάδα ή λύπη για την απώλειά του.

 

To Top