ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακούφιση για την μείωση των κρουσμάτων και την αναβολή, όχι όμως εφησυχασμός στον Άρη!

Ανακούφιση για την μείωση των κρουσμάτων και την αναβολή, όχι όμως εφησυχασμός στον Άρη!

H χθεσινή ημέρα έδωσε τη δυνατότητα για περισσότερα… χαμόγελα στον Άρη, μια και τα κρούσματα “έπεσαν” στα τρία (αν και τα δυο ήταν παλαιότερα, συν ένα νέο που καταγράφηκε χθες), ενώ όπως αναμενόταν, αναβλήθηκε το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ομάδα του Περιστερίου.

Σε κάθε περίπτωση, οι κιτρινόμαυροι παίρνουν μια βαθιά ανάσα ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Ως γνωστό, ο Αμπουμπακάρ Καμαρά λείπει με την Εθνική Μαυριτανίας, ενώ ο Χουάν Ιτούρμπε είναι τραυματίας, από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Από εκεί και πέρα, ο Άκης Μάντζιος δεν θα είχε στη διάθεσή του ούτε τον Ντάνιελ Μαντσίνι, ενώ ο Μπρούνο Γκάμα και ο Χαβιέ Ματίγια επέστρεψαν μεν στην Ελλάδα, αλλά έχουν μείνει εκτός προπονήσεων για πολλές ημέρες και προφανώς είναι ανέτοιμοι.

Η αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο δίνει λοιπόν την δυνατότητα για ανασυγκρότηση, πολύτιμη, όπως έδειξε και η εικόνα με τον Παναθηναϊκό. Το επόμενο χρονικά παιχνίδι βάσει προγράμματος είναι με τον Απόλλωνα Σμύρνης, το Σάββατο 15/1, ο Άρης θα έχει χρόνο για να επανέλθει και απομένει πλέον να μάθουμε πότε θα οριστεί το ματς με τον Ατρόμητο.

O Άρης ήδη έχασε πολύτιμο βαθμολογικό έδαφος και αυτός είναι ο λόγος που δεν (πρέπει να) υπάρχει εφησυχασμός σε όλους…

To Top