Αναλαμβάνει ο Γιαννακόπουλος τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό

Για την οριστική του απόφαση να εμπλακεί σε όλο τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό Α.Ο. ενημέρωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τους ανθρώπους του. Το βράδυ της Τετάρτης (23/5) τους ειδοποίησε ότι είναι έτοιμος να προχωρήσει το πλάνο του και να αναλάβει το σύλλογο.

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Όπως αναφέρει το sport24.gr: “Οι εξελίξεις μάλιστα θα είναι άμεσες αφού σε δύο περίπου εβδομάδες ο Παναθηναϊκός Α.Ο. θα περάσει σε μία άλλη εποχή.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη (24/5) αναμένεται να ανακοινωθεί από τον Ερασιτέχνη η προκήρυξη έκτακτης Γενικής Συνέλευσης με στόχο την ανάδειξη νέας διοίκησης. Σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου οι εκλογές θα διεξαχθούν σε δύο εβδομάδες κάτι που σημαίνει ότι, αν δεν αλλάξει κάτι ως προς τις ημερομηνίες, θα γίνουν στις 7 Ιουνίου!

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα θα υπάρχει μόνο ένα ψηφοδέλτιο, αυτό της πλευράς Γιαννακόπουλου, από το οποίο θα προκύψει και η νέα διοίκηση.

ΕΝΗΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ “ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ”

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει ενημερωθεί πλήρως για το κομμάτι των χρεών που υπάρχουν τα οποία υπερβαίνουν τα τρία εκατομμύρια ευρώ! Από τα μεγάλα ομαδικά τμήματα του συλλόγου το μόνο που θα αγωνίζεται στη μεγάλη κατηγορία είναι το βόλεϊ ανδρών το οποίο έχει ήδη περάσει στα χέρια του ισχυρού άνδρα της πράσινης ΚΑΕ.

Προτεραιότητα του κ. Γιαννακόπουλο θα είναι ο Σύλλογος να μπει σε μία σειρά και να μπορέσει να μηδενίσει σε βάθος χρόνου τα χρέη του. Σίγουρα αυτό δεν μπορεί να συμβεί από τη μία ημέρα στην άλλη, όμως θα πρέπει να μπουν σε μία σειρά. Σε αυτό το πλάνο είναι δεδομένο ότι θα προσπαθήσει να βρει και κάποιους “συμπαίκτες” που σε επίπεδο χορηγιών θα μπορέσουν να δώσουν μία “ανάσα” στα τμήματα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε προσπαθήσει και πριν από ακριβώς ένα χρόνο να αναλάβει τη “Μάνα του λόχου”, ωστόσο η προσπάθεια του δεν είχε ολοκληρωθεί ρίχνοντας το βάρος για την απόσυρση του ενδιαφέροντός του στην πλευρά της τότε διοίκησης του Δημήτρη Μπαλτάκου”.

To Top