Αναλαμβάνει πρωτοβουλίες “σύγκλισης” ο Τζεβελέκης

Έδαφος πρόσφορο για διαπραγματεύσεις και συνέχιση των συζητήσεων για την διαδοχή στην διοίκηση της ΚΑΕ δεν φαίνεται να υπάρχει και γι’ αυτόν τον λόγο αναμένεται να λάβει πρωτοβουλίες για μια νέα σύγκλιση των εμπλεκόμενων πλευρών ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ, Θανάσης Τζεβελέκης.

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του PRESSARIS ο κ. Τζεβελέκης είναι διατεθειμένος να φέρει ξανά… κοντά τον Γιάννη Δαμιανίδη και τον Λευτέρη Αρβανίτη, ώστε να μπορέσουν να βρουν μια λύση για τα “ανοικτά” θέματα που τρενάρουν την αλλαγή στο διοικητικό τοπίο της ΚΑΕ.

Στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή που φαίνεται πως έχουν “κολλήσει” οι διαδικασίες διαδοχής, πρέπει αν βρεθεί ένα τρίτο πρόσωπο για να συμβάλλει στην εύρεση της “χρυσής τομής” και αυτόν τον ρόλο θα αναλάβει από σήμερα ο Θανάσης Τζεβελέκης. Θα επικοινωνήσει και με τις δύο πλευρές και θα επιδιώξει να πραγματοποιηθεί ένα δεύτερο ραντεβού μεταξύ τους ώστε να τεθούν και πάλι επί τάπητος όλα τα πολύ σοβαρά ζητήματα, για τα οποία προς το παρόν δεν υπάρχει λύση.

Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και η ομάδα θα πρέπει και να σχεδιαστεί για την επόμενη χρονιά, αλλά και να μπουν σε μια σειρά όλα τα θέματα που εκκρεμούν με τους διακανονισμούς προς τους τρίτους και το δημόσιο. Ο κ. Τζεβελέκης βασικός μέτοχος είναι “εγγυητής” της μετάβασης της προεδρίας από τον Δαμιανίδη στον Αρβανίτη. Υπάρχουν πολύ σοβαρά ανοικτά ζητήματα, τα οποία για να λυθούν 100% θα χρειαστούν ίσως και… μήνες, γι’ αυτό και θα πρέπει όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές να κάνουν υποχωρήσεις.

To Top