Αναλαμβάνει σύμβουλος στη Μακάμπι ο Μπλατ

Μετά από τη διαφαινόμενη πρόσληψη του Όντεντ Κάτας στον πάγκο, στην «ομάδα του λαού» αναμένεται να επιστρέψει ακόμη ένα πολύ γνώριμο πρόσωπο. Όπως αποκάλυψε το «Sport5», ο Ντέιβιντ Μπλατ θα προσφέρει ξανά τις υπηρεσίες του στην ομάδα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρει το δημοσίευμα, ο Αμερικανοϊσραηλινός κόουτς θα αναλάβει το πόστο του ειδικού συμβούλου στη Μακάμπι. Μάλιστα, όπως ξεκαθαρίζεται, με την ενδεχόμενη πρόσληψη του άλλοτε προπονητή των Άρη και Ολυμπιακού δεν πρόκειται να αποχωρήσει κάποιος άλλος για να πάρει τη θέση του, αλλά θα βοηθήσει όλο το διοικητικό σταφ.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ μετράει δύο προηγούμενες θητείες, καθώς από το 1999 μέχρι το 2004 ήταν μέλος του τεχνικού επιτελείου (εκτελώντας και χρέη πρώτου προπονητή), για να επιστρέψει και να παραμείνει άλλη μία τετραετία από το 2010 μέχρι το 2014, με αποκορύφωμα την κατάκτηση της Ευρωλίγκας, στο Μιλάνο.

Τελευταία δουλειά του πολύπειρου κόουτς ήταν στον Ολυμπιακό, από τον οποίο αποχώρησε από τον Οκτώβριο του 2019, ενώ τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους ανακοίνωσε και την απόσυρσή του από την προπονητική.

To Top