«Αναλαμβάνω το βάρος της μεγάλης ευθύνης του Άρη»!

Ο Μάκης Κατσαβάκης στη μία τα ξημερώματα έστειλε μέσα από τις δηλώσεις του στο PRESSARIS το στίγμα της προσπάθειας που αναλαμβάνει ως προπονητής του Άρη… Δέκα ώρες αργότερα, μιλώντας μας έξω από το Κλεάνθης Βικελίδης επιβεβαίωσε ότι είναι αποφασισμένος να αναλάβει το βάρος της ευθύνης των κίτρινων.

Όταν τον υποδεχθήκαμε επί της οδού Αλκμήνης δεν έκρυβε στο πρόσωπό του τη χαρά του, αλλά την πίστη και το πείσμα του για να πετύχει, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες του κιτρινόμαυρου εγχειρήματος.

«Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στον Άρη για να εργαστώ ξανά και πιστεύω ότι με καλή διάθεση και σκληρή δουλειά θα πάνε καλά τα πράγματα» ήταν τα πρώτα του λόγια.

Όταν τον ρωτήσαμε σχετικά με τις δυσκολίες της αποστολής του μας είπε: «Σίγουρα είναι μια πολύ δύσκολη αποστολή. Ας μην ξεχνάμε ότι επιτρέπονται μόλις τρεις μεταγραφές,, οπότε πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στις κινήσεις μας. Ξέρω από τέτοιες καταστάσεις και θα τα καταφέρουμε».

Στην επόμενη ερώτησή μας, για το αν γνωρίζει το βάρος και τις μεγάλες ευθύνες που αναλαμβάνει, ο Κατσαβάκης κατέγραψε τις σκέψεις του με σιγουριά: «Αν στεκόμουν στα προβλήματα δεν θα πήγαινα σε καμία ομάδα. Ο Άρης είναι μεγάλο μέγεθος, είναι μεγάλος σύλλογος και εγώ είμαι εδώ για να αναλάβω τις ευθύνες και το βάρος που μου αναλογεί. Υπάρχει μία διοίκηση που παλεύει σκληρά και φυσικά ο κόσμος της ομάδας που είναι κοντά στην προσπάθεια. Χρειάζεται να είμαστε ενωμένοι».

To Top