ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο νέος Άρης του Αγγέλου θα χτιστεί σε 54 μέρες και 13 αγώνες

Ο Άρης ανακοίνωσε χθες το πρόγραμμα προετοιμασίας του. Πρόκειται ουσιαστικά για μια συνέχεια από την δουλειά που έγινε την περασμένη χρονιά και ολοκληρώθηκε μέσα στον Ιούλιο με το πρόγραμμα μεταβατικών προπονήσεων. Ο Βαγγέλης Αγγέλου και οι συνεργάτες του έχουν 54 μέρες και 13 αγώνες (12 φιλικά και ένα επίσημο του κυπέλλου) για να μοντάρουν τη νέα ομάδα του Άρη.

Ο τεχνικός των κίτρινων ήθελε η ομάδα του να δουλέψει στην προετοιμασία σε ένα πρόγραμμα οχτώ εβδομάδων πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Αυτό θα γίνει ουσιαστικά, καθώς η προετοιμασία των κίτρινων θα διαρκέσει κάτι λιγότερο από οχτώ εβδομάδες, συγκεκριμένα 54 μέρες.

Μέσα σε αυτό το διάστημα υπάρχουν τρία διαφορετικά στάδια. Το πρώτο έχει να κάνει με την παρουσία της ομάδας στην Θεσσαλονίκη για 13 ημέρες, από τη Δευτέρα έως το τέλος του Αυγούστου, διάστημα στο οποίο θα δοθεί και ένα φιλικό παιχνίδι.

Το δεύτερο στάδιο είναι το βασικό μέρος της προετοιμασίας και θα πραγματοποιηθεί στην Φλώρινα για 15 ημέρες. Εκεί θα μπουν οι βάσεις σε επίπεδο φυσικής κατάστασης και αρχών μέσα στο παιχνίδι και τα πρώτα συμπεράσματα θα δοθούν μέσα από τα τέσσερα προγραμματισμένα φιλικά παιχνίδια.

Το τρίτο στάδιο περιλαμβάνει κυρίως πολύ δυνατά φιλικά παιχνίδια εντός και εκτός συνόρων, μέσα από τα οποία ο Αγγέλου με τους συνεργάτες του θα μοντάρουν την ομάδα. Το παιχνίδι κυπέλλου συμπεριλαμβάνεται στο συγκεκριμένο στάδιο της προετοιμασίας και ως τέτοιο θα χρησιμοποιηθεί.

Συνολικά ο Αγγέλου έχει προγραμματίσει μια προετοιμασία 54 ημερών και 13 αγώνων, για να έχει την ομάδα του όσο το δυνατόν πιο έτοιμη στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος στις 12 Οκτωβρίου.

Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΕ ΤΡΙΑ ΜΕΡΗ

Α’ ΣΤΑΔΙΟ

19-31 Αυγούστου

Θεσσαλονίκη

Ένα φιλικό παιχνίδι (αναζητείται ο αντίπαλος)

Β’ ΣΤΑΔΙΟ

1-15 Σεπτεμβρίου

Φλώρινα

Τέσσερα φιλικά παιχνίδια (τουρνουά με Φλώρινα, Τρίκαλα, Λουκόιλ, αναζητείται αντίπαλος για άλλο ένα)

Γ’ ΣΤΑΔΙΟ

16 Σεπτεμβρίου – 11 Οκτωβρίου

Μπάμπεργκ, Ρέθυμνο, Θεσσαλονίκη

Συμμετοχή σε δύο τουρνουά: Domreiter Cup (Μπάμπεργκ, Λιέτουβος Ρίτας, Μπάνβιτ), “Πέτρος Οικονομάκης” (Ρέθυμνο, Παναθηναϊκός, Πανιώνιος), ένα επίσημο (κυπέλλου), ένα φιλικό (αναζητείται αντίπαλος)



To Top