ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναμένει Σουλεϊμάνοφ και κινείται για αντικατάσταση του Πάλμα

Με τον Λουίς Πάλμα να θεωρείται ουσιαστικά παρελθόν, ο Άρης καλείται να αξιοποιήσει και τα χρήματα που θα μπουν στα ταμεία του για να ενισχυθεί, καλύπτοντας τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ του. 

Ο Σάμπι Σουμεϊμάνοφ θα είναι, όπως όλα δείχνουν, η επόμενη κίνηση της ομάδας και δεν αποκλείεται να ολοκληρωθεί η απόκτησή του μέσα στο Σαββατοκύριακο, εφόσον εκδόσει βίζα, προκειμένου να έρθει στη Θεσσαλονίκη. Οι κιτρινόμαυροι είχαν επικοινωνία με την ΕΠΟ και έλαβαν εγγυήσεις ότι δεν θα χρειαστεί να εκτίσει τις επτά αγωνιστικές που απομένουν από την τιμωρία, η οποία του επιβλήθηκε από τη θητεία του στην Χαποέλ Μπερ Σεβά.

Με τη μεταγραφή του Σουλεϊμάνοφ δεν σημαίνει ότι τελειώνουν οι μεταγραφές στα εξτρέμ, καθώς ο Ρώσος αγωνίζεται κυρίως στη δεξιά πτέρυγα και όχι στα αριστερά, όπου δημιουργείται κενό με την αποχώρηση του Πάλμα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Άρης αναζητά ποδοσφαιριστή σε αυτή τη φάση και έχει ξεχωρίσει μια περίπτωση από την Κεντρική Αμερική, ο οποίος παίζει στα αριστερά της επίθεσης. Μόλις ολοκληρωθεί η υπόθεση του Σουλεϊμάνοφ θα κάνει την κίνησή του.

To Top