ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Αναμένεται να γίνουν… καπνός τα εισιτήρια σε ένα Παλέ που θα… κοχλάζει!

Στη διάθεση του κόσμου του Άρη βρίσκονται εδώ και τρεις μέρες τα εισιτήρια με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό για την κυριακάτικη (17:15) αναμέτρηση στο “Nick Galis Hall”. Η νέα ευρωπαϊκή νίκη των κιτρινόμαυρων και μάλιστα εκτός έδρας αναμένεται να… εξαφανίζει τα “μαγικά χαρτάκια” του αγώνα με τους πράσινους και δεν αποκλείεται να υπάρξει sold out. Η ατμόσφαιρα που θα δημιουργηθεί από τους φίλους των κιτρινόμαυρων θα είναι εξαιρετική σε ένα Παλέ που θα… κοχλάζει.

Ο τρόπος με τον οποίο ο κόσμος του Άρη μπορεί να προμηθευτεί το εισιτήριό του είναι ο εξής:

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη μετρά τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και φιγουράρει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Την Κυριακή δίνει ένα σπουδαίο αγώνα και το «Nick Galis Hall» αναμένεται να γίνει και πάλι σημείο αναφοράς, όντας κατάμεστο από γωνιά σε γωνιά!

ΟΙ ΤΙΜΕΣ

ΘΥΡΕΣ     ΤΙΜΗ
1-2Α-3Α-4-7-8Α-9Α-10     15€
8-9 VIP     20€
Gold     50€
Court Side     200€
5-6     15€
Παιδικό (7-13 ετών)     5€

Ο ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ

*Από την μπουτίκ της ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea, Δευτέρα – Παρασκευή από τις 11:00 έως τις 19:00, το Σάββατο 10:00 έως τις 15:00 και ανήμερα του αγώνα από τις 10:00 έως την έναρξη..

*Από τα εκδοτήρια του γηπέδου, την Κυριακή, από τις 15:15.

*Από την πλατφόρμα της More, στη διεύθυνση: https://www.more.com/sports/festivalkae-aris-eisitiria-agonon-2023-2024/

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

*Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ισχύουν τα ενιαία εισιτήρια διαρκείας, όπως και το πακέτο που αφορά αποκλειστικά στην Basket League. Δεν ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας που αφορούν μόνο στo BKT EuroCup.

*Για την έκδοση εισιτηρίου είναι απαραίτητη η Κάρτα Φιλάθλου, η οποία βγαίνει μία φορά και ισχύει για όλη τη χρονιά. Την προμηθεύεστε απ΄ την μπουτίκ της ΚΑΕ, από τα γραφεία μελών του Α.Σ. ΑΡΗΣ (οδός Παπαναστασίου) ή ηλεκτρονικά στη διεύθυνση https://www.more.com/sports/karta-filathlou-a-s-aris-thessalonikis-2023-2024/

*Τα Court Side και τα παιδικά εισιτήρια (7-14 ετών) διατίθενται μόνο από την μπουτίκ της ΚΑΕ και όχι από τη More.

*Φέτος ο έλεγχος αναφορικά με τις θέσεις είναι πιο αυστηρός, συνεπώς καλούμε τους φίλους της ομάδας μας να κλείνουν ακριβώς τη θέση που θέλουν και να κάθονται αποκλειστικά σ’ αυτήν.

To Top