Αναμέτρηση για πολλά γκολ στο Λονδίνο

Μετά τα χθεσινά παιχνίδια σε Μαδρίτη και Ντόρτμουντ, το Τσάμπιονς Λιγκ συνεχίζεται με δυο σπουδαίες αναμετρήσεις. Ξεχωρίζει αν μη τι άλλο το ματς της Τότεναμ κόντρα στην Λειψία, ενώ η ιταλική Αταλάντα θα υποδεχθεί την Βαλένθια. Το παιχνίδι του Λονδίνου είναι αυτό που θα μας απασχολήσει στοιχηματικά.

Αν και έκανε κακό ξεκίνημα στον όμιλο, η Τότεναμ μπόρεσε να πάρει εν τέλει την πρόκριση, πίσω από την Μπάγερν. Οι Βαυαροί είχαν το απόλυτο νικών, αλλά η ομάδα του Μουρίνιο κατάφερε να «σφραγίσει» την πρόκριση με το εντός έδρας 4-2 επί του Ολυμπιακού. Στο πρωτάθλημα, νίκησε με… μπόλικο άγχος την Άστον Βίλα (3-2 εκτός) και μπήκε εκ νέου στην διεκδίκηση ενός εισιτήριου για το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν. Με την ίδια (περυσινή) συνταγή θα πορευτεί και φέτος, όπου στην φάση των «16» απέκλεισε την Ντόρτμουντ. Φέτος βέβαια υπέστη ήττα-σοκ επί γερμανικού εδάφους (7-2 από την Μπάγερν!).

Η Λειψία εντυπωσίασε, τερματίζοντας στην 1η θέση του ομίλου της. Για να το καταφέρει, χρειάστηκε τον βαθμό στο ματς κόντρα στην Μπενφίκα (2-2, από 0-2), όμως συνολικά παρουσιάστηκε ανταγωνιστική. Για το πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκα, ξεκίνησε με νίκη επί της Ουνιόν το 2020, η συνέχεια όμως ήταν τραγική. Τρία σερί δίχως νίκη και ένας αποκλεισμός στο Κύπελλο από την Άιντραχτ.

Τα φετινά ματς της Τότετεναμ στο Τσάμπιονς Λιγκ ήταν πλούσια σε γκολ, ακόμη και όταν ανέλαβε τα ηνία της ο Μουρίνιο. Η Λειψία διαθέτει επιθετικές αρετές, με το Over 2.5 στο 1.70 να είναι ρεαλιστική επιλογή.

Βρες στο Casinowinners.gr κορυφαία φρουτακια δωρεαν!

To Top