Αναμνήσεις 12 χρόνων για τα κολυμβητικά ΑΡΗΣΤΕΙΑ!

Αναμνήσεις 12 χρόνων για τα κολυμβητικά ΑΡΗΣΤΕΙΑ, ξετυλίχτηκαν μέσα από τη σελίδα του κολυμβητικού τμήματος στο διαδίκτυο.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά:

“Μετά από 12 χρόνια επιτυχημένων κολυμβητικών αγόνων η σελίδα μας ARIS SWIMDREAM παρουσιάζει στον κόσμο της ομάδας ένα μικρο αφιέρωμα στα 1α ΑΡΗΣΤΕΙΑ.

Η πρωτη διοργανωση με την ονομασια ”ΑΡΗΣΤΕΙΑ” διεξήχθησαν την 3 και 4 Φεβ 2007 και ήταν μία ιδέα του εφορου και υπευθυνου του κολυμβητικου τμηματος του ΑΡΗ κ. Νικολαου Μυλωση.

Ο ΑΡΗΣ δεν είχε οργανώσει κολυμβητικούς αγώνες τουλάχιστον για 15 ίσως και περισσότερα χρόνια, όταν διοργάνωνε τα ΒΑΣΙΛΑΚΕΙΑ.
Ήταν ιδανική η χρονική στιγμή τότε δεδομένου ότι το Κολυμβητικό Τμήμα του Α.Σ. ΑΡΗΣ αποτελούσε πρότυπο οργάνωσης και λειτουργίας και την προηγούμενη χρονιά 2006 οι κολυμβητές και κολυμβήτριες της αγωνιστικής κατηγορίας (13-18 ετών) κατέκτησαν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα AGE GROUPS, ενώ η προαγωνιστική μας ομάδα (10-11-12 ετών) αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στην Περιφέρεια Κ.Δ. Μακεδονίας για 5η συνεχή χρονιά στο Θερινό Πρωτάθλημα και 6η συνεχόμενη χρονιά στο Χειμερινό Πρωτάθλημα 2006. Αξιοσημείωτο είναι επίσης ότι ένδεκα (11) κολυμβητές και κολυμβήτριες του Συλλόγου μας ήταν μέλη των εθνικών και προεθνικών ομάδων.

Η ονομασία και το λογότυπο των αγώνων σχεδιάσθηκε και υλοποιηθηκε επισης απο τον κ. Μυλωση κάνοντας ένα λογοπαίγνιο με το όνομα της ομάδας και την λέξη «άριστος» Πολλοί συνέδεσαν τότε την ονομασία και με τον ΑΡΗ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ.

Ήταν μια κολυμβητική διοργάνωση στην οποία ανταποκρίθηκαν σύλλογοι απ΄ όλη την Ελλάδα σε ένα φαντασμαγορικό περιβάλλον του πρόσφατα ανακαινισμένου τότε Ποσειδωνίου Κολυμβητηρίου.

Ως διαχειρηστες της σελιδας ευχαριστουμε απο καρδιας τον κ. Μυλωση Ν. που ανταποκριθηκε αμεσα στο καλεσμα μας και μοιραστηκε μαζι μας τις ομορφες αναμνησεις αλλα και εξαιρετικες φωτογραφιες της γεννησης των πρωτων αγωνων μας!!!”.

To Top