Αναμονή, αγωνία, αισιοδοξία για τις υπογραφές

Το ημερολόγιο δείχνει 30 Μαρτίου… Ο Μάρτιος τελειώνει, μαζί και η προθεσμία για να είναι έτοιμος ο φάκελος της αδειοδότησης για τον Άρη και όχι μόνο. Τα συναισθήματα; Αναμονή, δικαιολογημένα αγωνία στον κόσμο, αισιοδοξία στην διοίκηση επίσημα και ανεπίσημα για χάπι εντ στο θέμα των υπογραφών.

Αναμονή: Ολοκληρώνεται  σήμερα η διαδικασία συλλογής των υπογραφών από πρώην και νυν. Οι ποδοσφαιριστές πέρασαν ανά «ομάδες» από τα γραφεία της ΠΑΕ προκειμένου να υπογράψουν τα σχετικά έγγραφα των διακανονισμών τα οποία είναι απαραίτητο να συμπεριληφθούν στον φάκελο για την αδειοδότηση.

Σήμερα αναμένεται να περάσει και το τελευταίο γκρουπ, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία. Οι επαφές της διοίκησης με τους ποδοσφαιριστές ήταν συνεχείς.

Αγωνία: Στις συζητήσεις ανάμεσα στη διοίκηση και στους παίκτες, οι τελευταίοι ότι η καταβολή της πρώτης δόσης θα γίνει στο τέλος της επόμενης εβδομάδας. Τότε τοποθετείται η εκταμίευση ενός σημαντικού ποσού, ως πρώτη δόση της ταμειακής διευκόλυνσης από τον χρηματοπιστωτικό όμιλο του εξωτερικού. Η αγωνία κορυφώνεται… Αρκετοί ποδοσφαιριστές είχαν απορίες, όχι λίγοι δεν άκουσαν με ικανοποίηση την νέα καθυστέρηση στην καταβολή της πρώτης δόσης. Οι περισσότεροι υπέγραψαν τα έγγραφα, διευκολύνοντας την ΠΑΕ. Άλλοι, όμως, όχι… Κραυγαλέα η περίπτωση του Κάρλος Τόχα, η οποία, όπως έχει υπογραμμίσει από την πρώτη στιγμή το PRESSARIS είναι ένα μεγάλο αγκάθι. Και η αγωνία χτυπάει… κόκκινο, μια και υπάρχουν ακόμη ανοιχτές υποθέσεις.

Αισιοδοξία: Η διοίκηση εκφράζει συγκρατημένη αισιοδοξία ότι όλα θα έχουν θετική κατάληξη. Τόσο επίσημα, όσο και ανεπίσημα. Δηλώσεις όπως του Γιάννη Κόντη, οι οποίες έγιναν συνεχώς αυτήν την εβδομάδα, υπογραμμίζουν ότι θα κλείσει θετικά το θέμα. Παράλληλα, έγιναν… «αποστολές» στο εξωτερικό. Π.χ. ο Αγαπητός Αμπελάς βρίσκεται στην Ισπανία προκειμένου να πάρει τις υπογραφές από τον τους συνεργάτες του Κούπερ, του Οριόλ και άλλων πρώην παικτών του Άρη, μετά τις προφορικές συμφωνίας. Παράλληλα, σε διαδικασία ανταλλαγής των εγγράφων βρίσκονται οι άνθρωποι του Άρη και με τους υπόλοιπους πρώην παίκτες και προπονητές που έχουν συμφωνήσει στους διακανονισμούς. 

Η αναμονή συνεχίζεται, η αγωνία κορυφώνεται, η αισιοδοξία υπάρχει…

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top