ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αναμονή για Βουό στον Άρη! Τι θέλουν Λαμία και παίκτης…

Τις οριστικές αποφάσεις της Λαμίας για την περίπτωση του Πατρίκ Βουό, περιμένουν στον Άρη, καθώς βρίσκονται σε διαδικασίες ενίσχυσης του “κιτρινόμαυρου” ρόστερ…

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Ως γνωστόν, ο Άρης έχει ήδη ξεκινήσει τις επαφές του με την ομάδα της Φθιώτιδας, για την περίπτωση του 30χρονου Ιβοριανού επιθετικού. Οι «κιτρινόμαυροι» συζήτησαν περί του οικονομικού με τη Λαμία, όμως ακόμα η υπόθεση δεν έχει καταλήξει, αφού επηρεάζει τις εξελίξεις στα υπόλοιπα μέτωπα.

Τι ακριβώς συμβαίνει στη Λαμία…

Αρχικά, ο Οτονιέλ Άρσε προπονείται κανονικά αυτές τις μέρες με τη Λαμία, αλλά δεν έχει υπογράψει ακόμα, αφού ως Μεξικανός δεν λογίζεται ως κοινοτικός και δεν υπάρχει κενή θέση ξένου. Για να συμβεί αυτό πρέπει ή να αποχωρήσει ο Βουό ή να πάρει το πορτογαλικό διαβατήριο, για το οποίο έχει κινήσει τις διαδικασίες από τον Νοέμβριο, δίχως όμως ακόμα αυτό να έχει εκδοθεί. Στη Λαμία εκφράζουν την απαισιοδοξία τους πως αυτό θα συμβεί ως το τέλος του μήνα, όμως θα περιμένουν ως τότε.

Παράλληλα, στη Λαμία βρίσκεται από χθες και ο Νίκολα Άστεριτς, που επίσης εξετάζεται ως περίπτωση για την κορυφή της επίθεσης, αφού συν τοις άλλοις, διαθέτει και κοιτονικό διαβατήριο. Ο Σέρβος είδε το παιχνίδι με τον Αστέρα και συζήτησε με τους ανθρώπους της Λαμίας, περιμένοντας με τη σειρά του τις εξελίξεις με το διαβατήριο ή τη μεταγραφή του Βουό.

Η επιθυμία του Αρη πάντως να εντάξει στην ομάδα του τον Ιβοριανό στις τάξεις του, ίσως κάνει τα πάντα πιο απλά, αφού σε αυτή την περίπτωση θα ελευθερωθεί η θέση ξένου για τον Μεξικανό. Αν δεν αποχωρήσει και παράλληλα δεν προλάβει να πάρει στα χέρια του το διαβατήριο, τότε θα αποκτηθεί ο Άστσεριτς, που φαίνεται να είναι ένα «κλικ» πίσω από τον Άρσε.

Τι θέλει ο παίκτης…

Ο ίδιος ο Πατρίκ Βουό γνωρίζει  για το ενδιαφέρον του Άρη και είναι θετικός. Ξέρει πως δεν θα έχει χρόνο συμμετοχής στη Λαμία, καθώς έχει χάσει ήδη τη θέση του από τον Μπούντνικ, ενώ όπως προαναφέραμε θα αποκτηθεί κι άλλος επιθετικός. Θέλει να λύσει το συμβόλαιό του και να συνεχίσει στον Άρη, όμως ακόμα δεν έχει πάρει την τελική της απόφαση η Λαμία, για το αν θέλει να τον αφήσει ελεύθερο ή να τον δώσει δανεικό. Το συμβόλαιό του λήγει στις 3ο Ιουνίου. Όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες…

To Top