ΜΠΑΣΚΕΤ

Αναμονή για την υπαγωγή σε πολλές δόσεις σχεδόν 1.100.000 ευρώ, που θα δώσει ανάσα!

Στον Αρη γίνεται πολύ μεγάλη προσπάθεια να υπαχθεί στη ρύθμιση των δόσεων ένα ποσό κοντά στο 1 με 1.1 εκατ. ευρώ για οφειλές προς το Δημόσιο και το ΙΚΑ με σκοπό να μειωθεί η μηνιαία δόση.

Οι άνθρωποι του Αρη έχουν ήδη ρυθμίσει ένα ποσό κοντά στα 200 με 300 χιλιάδες ευρώ και περιμένουν ενημέρωση από την αρμόδια Εφορία και το Υπουργείο Οικονομικών για τον αριθμό των δόσεων που μπορεί να σπάσει το ποσό και ανάλογα να γίνει μια μακροχρόνια πληρωμή. Λόγω των εκλογών η όλη διαδικασία καθυστέρησε, αλλά το ταχύτερο δυνατό οι Θεσσαλονικείς θα γνωρίζουν τι μέλλει γενέσθαι.  Οι κίτρινοι στην παρούσα φάση δίνουν πάνω από 50 χιλιάδες ευρώ και αν τελικά ρυθμιστεί όλο το ποσό σε πολλές δόσεις τότε η μηνιαία καταβολή ποσού μπορεί να πέσει ακόμα και στα 20 χιλιάδες τον μήνα.

Οι διοικούντες περιμένουν την οριστική ενημέρωση για την τελική ενημέρωση, ώστε να γνωρίζουν σε πόσους μήνες θα αποπληρωθεί τμηματικά όλο αυτό το ποσό, που θα αποτελέσει μεγάλη ανάσα για τα επόμενα χρονιά στην εξυγίανση της ΚΑΕ Αρης!

To Top