ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αναμονή και εμπιστοσύνη σε Κόκε από “Αναστό”…

Το πρώτο μεγάλο φετινό “στοίχημα” του Σέρχιο Κόκε, δεν ήταν άλλο από να κερδίσει την εμπιστοσύνη του πάντα απαιτητικού, σε τέτοιες περιπτώσεις, Νίκου Αναστόπουλου.

Ο Ισπανός κάλυψε σε μεγάλο βαθμό το χαμένο έδαφος, της σχεδόν ετήσιας αγωνιστικής απραξίας, κερδίζοντας μία μόνιμη θέση στην αρχική ενδεκάδα του “Αναστό” στα τελευταία ματς του πρώτου γύρου.

Η προσπάθεια που κατέβαλλε σε καθημερινό επίπεδο, είχε ικανοποιήσει τον 58χρονο κόουτς,  ο οποίος δεν δίστασε να τον ρίξει στα… βαθιά από νωρίς, αφήνοντας τον να αγωνίζεται ακόμα και 90λεπτο, παρότι γνώριζε πως δεν ήταν απόλυτα έτοιμος.

Η συμμετοχή του και στα τρία φιλικά της διακοπής του πρωταθλήματος, αναδείκνυε την σκέψη του Νίκου Αναστόπουλου, να του δώσει περισσότερα αγωνιστικά λεπτά, προκειμένου να τον διατηρήσει την ενδεκάδα και στο β΄γύρο.

Ο τραυματισμός, όμως, του 32χρονου φορ, τον… τραβάει πίσω, δεδομένου ότι θα απουσιάσει από τις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα για περίπου δύο εβδομάδες, διανύοντας αισίως την δεύτερη.

Ωστόσο, είναι δεδομένη η εμπιστοσύνη που δείχνει προς το πρόσωπο του ο “Αναστό”, ο οποίος περιμένει την επόμενη εβδομάδα, ώστε να διαπιστώσει την αγωνιστική του ετοιμότητα, με την ελπίδα να είναι απολύτως έτοιμος για το ματς με τον Εθνικό Νέου Αγιονερίου στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

 

 

To Top