ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αναμονή και… υπομονή για την «μπλε κάρτα» του Μπουγκέρα

Λίγη ακόμα υπομονή θα χρειαστεί να κάνουν οι ιθύνοντες της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ματζίντ Μπουγκέρα, καθώς ο Αλγερινός ξεκαθάρισε ότι το πρόβλημα δεν είναι η ελευθέρας του από την Αλ Φουτζάιρα, την οποία έχει ήδη στα χέρια του.

Θέμα με την αποδέσμευσή του εντός των προβλεπόμενων ημερομηνιών (ήτοι μέχρι και τις 31 Αυγούστου) από τον προηγούμενο σύλλογό του, ώστε να έχει δικαίωμα μεταγραφής στον Άρη δεν φαίνεται να υπάρχει, σύμφωνα με τα όσα μετέφερε ο Ματζίντ Μπουγκέρα στους ανθρώπους του Άρη, μετά από επικοινωνία που είχαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας.

Ο Αλγερινός γνωστοποίησε, ότι εξαιτίας παρατεταμένων αργιών στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα δεν κατέστη δυνατόν η «μπλε κάρτα» του παίκτη να σταλθεί στην Αλγερία και από την Ομοσπονδίας της πατρίδας του στην ΕΠΟ, ώστε να επισημοποιηθεί η μετακίνηση του στους «κιτρινόμαυρους».

Στα χέρια των ιθυνόντων της ΠΑΕ βρίσκεται εδώ και μέρες το υπογεγραμμένο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, ενώ παράλληλα υπήρξαν και οι προφορικές διαβεβαιώσεις από την πλευρά του ότι η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών για συνεργασία παραμένει σε ισχύ, παρά τα «εμπόδια» που έχουν προκύψει τις τελευταίες μέρες.

To Top