ΜΠΑΣΚΕΤ

Αναμονή στον Άρη για την απάντηση του Γουλιέλμου, τον περιμένουν στη Θεσσαλονίκη

Πέρασε μία εβδομάδα από την μέρα που ΚΑΕ και ΑΣ, έστειλαν δύο επιστολές προς τον Δημήτρη Γουλιέλμο, σχετικά με το αίτημα για συνάντηση και συζήτηση για το μέλλον του μπασκετικού Άρη, αυτή την εβδομάδα!

Στις επιστολές του ΑΣ και ΚΑΕ καλούν τον Γουλιέλμο να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη μέχρι τη Δευτέρα 25/5 (μετά την άρση του περιορισμού μετακινήσεων από νομό σε νομό που αρχίζει από σήμερα, 18/5), ώστε να ξεκαθαρίσει το θέμα της παραχώρησης των μετοχών σε εννέα μεσεγγυούχους, τους οποίους ορίζει ο Ερασιτέχνης.

Εφόσον δεν υπάρξει ανταπόκριση, κάτι που συμβαίνει έως σήμερα ή η απάντηση είναι αρνητική, η διοίκηση Πρωτοδικείου που έχει αναλάβει από το Δεκέμβριο αναμένεται να παραιτηθεί και έτσι ο Γουλιέλμος θα αναλάβει ξανά τη διοικητική ευθύνη της ΚΑΕ.

Ωστόσο, απάντηση από τον Δημήτρη Γουλιέλμο για το πότε θα είναι στη Θεσσαλονίκη μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει…

Το σίγουρο είναι, πως τα περιθώρια για τον μπασκετικό Άρη στενεύουν και αυτό που πραγματικά δεν θέλει αυτή τη στιγμή είναι να μην υπάρχει διοικητική σταθερότητα, προκειμένου να τρέξουν όλα τα υπόλοιπα μείζονος σημασίας θέματα!

Σε κάθε περίπτωση ο Άρης χρειάζεται ανθρώπους οι οποίοι θα τρέξουν να βρουν μια βιώσιμη λύση, και να αναζητήσουν την διάδοχη κατάσταση και την επόμενη μέρα έχοντας συγκεκριμένα πλάνο και σχέδιο.

To Top