ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αναμονή του Άρη για Μαντσίνι, ξεκαθαρίζει τα επόμενα 24ωρα…

Ο Άρης έχει καταθέσει πρόταση απόκτησης του Ντάνιελ Μαντσίνι από την Μπορντό, όμως ακόμα βρίσκεται στην αναμονή, καθώς ο γαλλικός σύλλογος, δεν έχει δώσει οριστική απάντηση…

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Η διάθεση της Μπορντό να βγάλει στο… σφυρί τον Ντάνιελ Μαντσίνι δεδομένη, όπως επίσης και η επιθυμία της να κερδίσει όσα περισσότερα μπορεί από την πώληση του Αργεντινού.

Ο 22χρονος εξτρέμ βρίσκεται εδώ και καιρό στο στόχαστρο του Άρη, όμως ενδιαφέρον από την Αγγλία φαίνεται πως καθυστερεί την μεταγραφή του. Κι αυτό γιατί η Μπορντό θέλει να βάλει στο… παιχνίδι, όσες περισσότερες ομάδες μπορεί, για να ανεβάσει το τίμημα της μεταγραφής του.

Το γαλλικό σάιτ “butfootballclub.fr” ανέφερε χθες πως ομάδα της Τσάμπιονσιπ από την Αγγλία ενδιαφέρεται για τον παίκτη, όμως παραμένει ακόμα άγνωστο, αν έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση, διότι η μόνη που υπάρχει αυτή τη στιγμή και επιβεβαιώνεται και από τους Γάλλους, είναι του Άρη.

Το θέμα, ωστόσο, όπως υποστηρίζει το εν λόγω δημοσίευμα, θα ξεκαθαρίσει άμεσα, τα επόμενα 24ωρα και μένει να φανεί αν ο παίκτης θα ντυθεί στα “κιτρινόμαυρα” του Άρη ή θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία.

To Top