Ανανέωσαν δύο στον ΟΦΗ, παρέμεινε ο Μανιάτης στον Πανιώνιο

Δύο ανανεώσεις σε συμβόλαια παικτών του ανακοίνωσε σήμερα ο ΟΦΗ, ενώ ο Γιάννης Μανιάτης παραμένει στον Πανιώνιο.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Πανιώνιος και Μανιάτης θα συνεχίσουν μαζί και τη νέα σεζόν, αφού ο διεθνής άσος είπε οριστικά ναι στην πρόταση για διετές συμβόλαιο.

Στον ΟΦΗ ο Μιγκέλ Μεγιάδο ανανέωσε για ακόμα έναν χρόνο συνεχίζοντας ως δανεικός από την αργεντίνικη Τσακαρίτα Τζούνιορς, ενώ και ο Γιάννης Δερμιτζάκης συνεχίζει στην ηρακλειώτικη ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Η σχετική ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την ανανέωση του δανεισμού του ποδοσφαιριστή Μιγκέλ Μεγιάδο για έναν ακόμα χρόνο, με την ομάδα μας να διατηρεί την οψιόν αγοράς, αλλά με σαφώς ευνοϊκότερους οικονομικούς όρους σε σχέση με φέτος.

Ο Αργεντινός μέσος ξεχώρισε με την φανέλα του ΟΦΗ και αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας μας στην προσπάθεια για παραμονή στη Super League, μετρώντας συνολικά 22 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με 1.796 αγωνιστικά λεπτά και 58 κλεψίματα μπάλας».

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Δερμιτζάκη μέχρι το καλοκαίρι του 2020. Ο Έλληνας τερματοφύλακας βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας μας από τον Ιανουάριο του 2016 και θα συνεχίσει να αποτελεί μέλος της για έναν επιπλέον χρόνο».

To Top