Ανανέωσαν στον ΟΦΗ Ποτουρίδης και Στρέζος

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε όλες τις ανανεώσεις που είχε προτείνει η τεχνική ηγεσία. Γιάννης Ποτουρίδης και Γιώργος Στρέζος συμφώνησαν για νέα συμβόλαια στην ομάδα του Ηρακλείου.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

O Γιάννης Ποτουρίδης απάντησε θετικά στην πρόταση του ΟΦΗ και θα είναι και αυτός μέλος της ομάδας, στην επιστροφή της στην Super League. Στον 26χρονο αμυντικό προτάθηκε νέο, τριετές συμβόλαιο, το οποίο έκανε αποδεκτό.

Ο Ποτουρίδης, που προέρχεται από εξαιρετική χρονιά, γεννήθηκε στις 27 Φεβρουαρίου 1992. Εχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό, Πλατανιά, Νοβάρα, Πανθρακικό, Λάρισα. Αργότερα αγωνίστηκε για 6 μήνες αγωνίστηκε στην Πολωνία. Από το καλοκαίρι του 2017 είναι παίκτης του ΟΦΗ.

Το… χορό των ανανεώσεων έσυρε και ο Γιώργος Στρέζος, παρότι είχε συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο. Η διοίκηση της ΠΑΕ, εκτιμώντας την προσφορά του 23χρονου γκολκίπερ και τη συμβολή του στην άνοδο, επέκτεινε τη συνεργασία μαζί του, μέχρι το καλοκαίρι του 2020, με καλύτερες αποδοχές.

Ο Στρέζος γεννήθηκε στις 6 Ιουλίου 1995. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών. Πήρε μεταγραφή στον ΠΑΟΚ, ενώ είχε δοκιμαστεί και στον Παναθηναικό. Στον ΠΑΟΚ έμεινε από το 2008, έως το 2013. Το 2014 αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό και μάλιστα έκανε προετοιμασία με την πρώτη ομάδα στο Ζέεφελντ.

Εμεινε για τρία χρόνια στον Ολυμπιακό υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο. Ακολούθησε η Παναχαική, ο Παναιγιάλειος και μετά ο ΟΦΗ, στον οποίο βρίσκεται τον τελευταίο 1.5 χρόνο.

To Top