ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ανανέωσε και η Χίτζιου! “Ο Άρης είναι μια ομάδα που την έχω στην καρδιά μου”

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται ο σχεδιασμός της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Άρη ενόψει της νέας χρονιάς και έτσι, μετά τις αποκτήσεις των Κελεσίδου, Αλεξάκου και Καραφουλίδου, οι «κίτρινες» προχώρησαν σήμερα στην ανανέωση της συνεργασίας τους με την 19χρονη λίμπερο, Μαρία Χίτζιου.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

«Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Άρη, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Μαρία Χίτζιου, για την επόμενη χρόνια. Η Μαρία Χίτζιου αγωνίζεται στη θέση του λίμπερο και προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Άρη.

Η Χίτζιου είναι γεννημένη στις 03 Οκτωβρίου 1997 και μαζί με τη νεαποκτηθείσα Ειρήνη Κελεσίδου θα αποτελούν το δίδυμο των λίμπερο για την επόμενη χρονιά».

Στις πρώτες της δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, η νεαρή αθλήτρια τόνισε τα εξής: «Είμαι περήφανη που κράτησα μια θέση μέσα στην ομάδα από την οποία ξεκίνησα και αγάπησα το βόλεϊ!», για να καταλήξει:

«Ο Άρης είναι μια ομάδα που την έχω στην καρδιά μου, την θαυμάζω και είμαι έτοιμη να δώσω ο,τι χρειαστεί για να πάμε και φέτος ακόμα καλύτερα. Ευχαριστώ τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και ελπίζω να τους δικαιώσω».

To Top