Ανανέωσε με βασικό χορηγό ο ΕΣΑΚΕ

Στην ανανέωση χορηγίας με εταιρεία κινητής τηλεφωνίας προχώρησε ο ΕΣΑΚΕ για την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν.

Η επίσημη ανακοίνωση: «Ο ΕΣΑΚΕ και η COSMOTE ανακοινώνουν την ανανέωση και επέκταση της χορηγικής τους συμφωνίας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά! Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ανωνύμων Καλαθοσφαιρικών Εταιρειών ανακοινώνει την ανανέωση της χορηγικής του συμφωνίας για έναν ακόμη χρόνο με τον Όμιλο ΟΤΕ, τον μεγαλύτερο τηλεπικοινωνιακό πάροχο στην Ελλάδα, ο οποίος μαζί με τις θυγατρικές του αποτελεί έναν από τους κορυφαίους τηλεπικοινωνιακούς ομίλους στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας, οι 11 εκ των 14 ομάδων/μελών του ΕΣΑΚΕ συμμετέχουν στο πρόγραμμα COSMOTE DEALS FOR YOU, το οποίο προσφέρει μοναδικές εμπειρίες μέσα από αποκλειστικές προσφορές για ψυχαγωγία, γεύση, πολιτισμό, sports, αποδράσεις, shopping και αυτοκίνητο.

Συγκεκριμένα, οι ΚΑΕ ΑΡΗΣ, ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΛΗΜΝΟΥ, ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS, Γ.Σ. ΚΥΜΗΣ, ΛΑΥΡΙΟ AEGEAN CARGO, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, ΠΑΟΚ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΒΙΚΟΣ COLA, ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ, ΡΕΘΥΜΝΟ CRETAN KINGS και ΧΟΛΑΡΓΟΣ προσφέρουν τη δυνατότητα στους χρήστες της κινητής και σταθερής τηλεφωνίας της COSMOTE να αγοράσουν δύο εισιτήρια για τους εντός έδρας αγώνες τους στην BETSHOP BASKET LEAGUE με 30% έκπτωση.

Η συνεργασία του ΕΣΑΚΕ με τον Όμιλο ΟΤΕ επεκτείνεται και στον χώρο του mobile internet με την παροχή 140 COSMOTE 4G Pocket Wi-Fi για τους αθλητές των 11 ΚΑΕ/μέλη του ΕΣΑΚΕ! Το νέο COSMOTE 4G Pocket Wifi αποτελεί την ιδανική λύση για να έχεις Wifi Internet όπου και να είσαι, αφού σου δίνει ταχύτητες 4G έως 150 Μbps στο απίστευτα γρήγορα 4G δίκτυο της COSMOTE».

To Top