Ανανέωσε με ΟΦΗ ο Παπαστεριανός

Μετά τους Άγγελο Οικονόμου, Μανώλη Μπολάκη και ο Μανώλης Παπαστεριανός συμφώνησε να ανανεώσει το συμβόλαιό του για έναν ακόμα χρόνο.

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Ο 31 ετών μέσος ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας του Ηρακλείου τη φετινή σεζόν με 20 συμμετοχές και 2 γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ έπαιξε σε 3 ματς Κυπέλλου. Η εισήγηση του Νίκου Παπαδόπουλου για παραμονή του έγινε πραγματικότητα και η ΠΑΕ ανακοίνωσε:

«Μια πολύ σημαντική ανανέωση, ολοκλήρωσε τη Δευτέρα (21/5) η ομάδα μας. Ο Μανόλης Παπαστεριανός μετά από συνάντηση που είχε με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Κώστα Καζανάκη έδωσε τα χέρια για να παραμείνει στον ΟΦΗ της Σούπερ Λιγκ. Ο Μανόλης Παπαστεριανός ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της φετινής πορείας του ΟΦΗ και από τους παίκτες που είχαν τεθεί σε προτεραιότητα για να παραμείνουν στην ομάδα μας με βάση την εισήγηση της τεχνικής ηγεσίας.

Η συμφωνία του ΟΦΗ με τον 31χρονο αμυντικό μέσο είναι για ένα χρόνο. Ο Μανόλης Παπαστεριανός έχει μεγάλη εμπειρία από τη Σούπερ Λιγκ στην οποία έχει αγωνιστεί 12 χρόνια με Ηρακλή, Αρη, Βέροια και Ξάνθη. Φέτος, έπαιξε για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Β’ Εθνική με τον ΟΦΗ και πανηγύρισε την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ».

To Top