Ανανέωσε με Προμηθέα ο Λίποβι, κράτησε Αγγελάκο ο Κολοσσός

Στον Προμηθέα θα παραμείνει ο Ολεξάντρ Λίποβι, Ο Ουκρανός γκαρντ, ο οποίος έκανε μία πολύ καλή χρονιά με τους Πατρινούς φέτος προερχόμενος από τα Τρίκαλα, υπέγραψε νέο συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών. 

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Φέτος, ο 27χρονος διεθνής μέτρησε 33 παιχνίδια στην Α1, έχοντας κατά μέσο όρο 9,1 πόντους, 3,8 ριμπάουντ και 2,6 ασίστ.

Παίκτης του Κολοσσού H Hotels θα είναι ο Αλέξανδρος Αγγελάκος και την σεζόν 2018/19, με την ομάδα της Ρόδου να ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Την σεζόν 2017/18 ο Αγγελάκος είχε 1.5 πόντους και 0.5 ριμπάουντ μέσο όρο σε 5 λεπτά συμμετοχής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον καλαθοσφαιριστή Αλέξανδρο Αγγελάκο.

Ο γεννημένος στη Ρόδο, στις 6/9/1994 σμολ φόργουορντ, επέστρεψε στον Κολοσσό το 2015 και θα φορά τη θαλασσί φανέλα και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Τη χρονιά που πέρασε, ο Αλέξανδρος Αγγελάκος μέτρησε συνολικά 17 συμμετοχές με την ομάδα μας στη Stoiximan.gr Basket League, με τις 15 να ήταν για την κανονική περίοδο και τις 2 στα playoffs.

Μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ο Άλεξ Αγγελάκος δήλωσε:

«Μετά το τέλος της σεζόν ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό μου και δεν ήμουν σίγουρος τι θα κάνω στο μέλλον. Όμως, μετά από την κουβέντα που είχαμε με τον νέο προπονητή, καλύφθηκα από το πλάνο του και έτσι αποφάσισα να μείνω. Αυτό που θέλω να κάνω, είναι να χτίσω τόσο στη φετινή, όσο και στις προηγούμενες σεζόν, ώστε να δώσω το κάτι παραπάνω στην επόμενη που έρχεται και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της»”.

To Top