Ανανέωσε με τον γιατρό Γκολιδάκη ο ΑΣ Άρης

Ανανέωσε με τον γιατρό του συλλόγου, Διαμαντή Γκολιδάκη για ακόμα έναν χρόνο ο ΑΣ Άρης.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Η ανακοίνωση: «Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ειδικό καρδιολόγο και διδάκτωρ ιατρικής, Διαμαντή Γκολιδάκη.

Ο κ. Γκολιδάκης θα συνεχίσει να προσφέρει τις ιατρικές υπηρεσίες του στα τμήματα και τις Ακαδημίες του Α.Σ. ΑΡΗΣ. Μεταξύ αυτών, η χορήγηση της κάρτας υγείας, η οποία είναι απαραίτητη και υποχρεωτική για τους αθλητές. Στην εξέταση για τη χορήγηση κάρτας υγείας συμπεριλαμβάνονται:

Α) Καρδιογράφημα – κλινική εξέταση – οξυμέτρηση

Β) (Εφόσον κριθεί απαραίτητο) Τρίπλεξ καρδιάς / holter ρυθμού

Ήδη οι αθλητές τμημάτων του Α.Σ. ΑΡΗΣ όπως της Πυγμαχίας και της Ξιφασκίας, υποβλήθηκαν στις σχετικές εξετάσεις και χορηγήθηκαν τις κάρτες υγείας τους.

Είναι χαρακτηριστικό και ευχάριστο ότι από πέρυσι οι αθλητές του ΑΡΗ είχαν δείξει ενδιαφέρον να μάθουν και να βοηθήσουν στη βασική διαδικασία του καρδιογραφήματος. Κάτι που συνεχίζουν και φέτος, όπως φαίνεται και στη σχετική φωτογραφία. Είναι ένα είδος εκπαίδευσης για τους… καρδιολόγους του μέλλοντος!

Ο κ. Γκολιδάκης είναι μεταξύ άλλων υπεύθυνος του προγράμματος «Αγωγή Υγείας» του Ελληνικού Ιδρύματος Καρδιολογίας, το οποίο παρέχει εθελοντικά ενημέρωση σε πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Επίσης, έχει κάνει διαλέξεις στον τομέα υγείας αθλητισμού, για την καρδιολογική υγεία αθλητών κάθε ηλικίας.

Επικοινωνία

Τηλ.: 2310 480555».

To Top