Ανανέωσε με τον Παναθηναϊκό έως το 2025 κι ο Σένκεφελντ

Ανανεώσεων… συνέχεια για τον Παναθηναϊκό! Λίγες ώρες μετά την επέκταση της συνεργασίας τους με τον Ρουμπέν Πέρεθ, οι άνθρωποι της διοίκησης ήρθαν σε πλήρη συμφωνία κι «έδεσαν» στο ρόστερ τους έως το 2025 και τον Μπαρτ Σένκεφελντ.

Ο Ολλανδός στόπερ (και δεύτερος αρχηγός πλέον της ομάδας πίσω απ’ τον Δημήτρη Κουρμπέλη) ήταν σε συζητήσεις με το «τριφύλλι» εδώ και λίγες εβδομάδες και μετά την άφιξη των εκπροσώπων του στην Αθήνα (ήταν παρόντες στο ματς Κυπέλλου της Πέμπτης, 15/12 με το Βόλο) υπέγραψε το νέο συμβόλαιό του που θα τον κρατήσει στον Παναθηναϊκό έως τον Ιούνιο του 2025.

Αυτή είναι η δεύτερη επέκταση που έκαναν οι «πράσινοι» με τον Σένκεφελντ, μετά τις υπογραφές των δύο πλευρών τον Δεκέμβριο του 2020.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου του Μπαρτ Σένκεφελντ. Ο εκ των αρχηγών του Τριφυλλιού υπέγραψε το νέο συμβόλαιο του με τους Κυπελλούχους Ελλάδας, με το οποίο παραμένει στην ομάδα έως τον Ιούνιο του 2025.

Ο Μπαρτ εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2019 και αμέσως έγινε βασικό στέλεχος της ομάδας. Με τη φανέλα του Τριφυλλιού έχει αγωνιστεί σε 99 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις».

To Top