Ανανέωσε με χορηγό του ο ΕΣΑΚΕ

Την συνεργασία τους ανανέωσαν η WATT + VOLT και ο ΕΣΑΚΕ και θα πορευτούν μαζί μέχρι το 2022, όπως ανακοινώθηκε.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δελτίο τύπου:

Ανανέωση για ακόμη δύο χρόνια, έως το 2022 της χορηγικής συνεργασίας της WATT+VOLT με την Basket League

Η WATT+VOLT συνεχίζει να στηρίζει τις ομάδες και τους αθλητές της Basket League, αλλά και την αγάπη των Ελλήνων για το αθλητικό θέαμα και τις μοναδικές συγκινήσεις, ανανεώνοντας τη συνεργασία της με τον ΕΣΑΚΕ για ακόμη δύο χρόνια, έως το 2022.

Υπάρχουν στιγμές μπροστά στις οποίες όλοι αισθανόμαστε αγωνία. Τότε είναι που όσα περιμένουν οι άλλοι από εμάς μοιάζουν ασήμαντα και η έμφαση δίνεται σε όσα περιμένουμε εμείς από τους ίδιους μας τους εαυτούς.

Για κάθε στιγμή αγωνίας, ικανής να παγώσει το χρόνο και να μας φέρει αντιμέτωπους με όσα θέλουμε πολύ, χρειάζεται μία μαγική δόση ενέργειας.

Μία ενέργεια της οποίας η δυναμική θα δώσει την ώθηση να πάμε πιο ψηλά και να κατακτήσουμε το στόχο μας, όπως ο αθλητής που έχει την ευκαιρία του για βολή μπροστά από το καλάθι στο μπάσκετ. Τότε που δεν υπάρχει τίποτα άλλο, παρά μόνο αυτή η ευκαιρία και το καλάθι στόχος.

Για τέτοιες στιγμές η WATT+VOLT στέκεται δίπλα στον ελληνικό αθλητισμό και ανανεώνει για τρίτη συνεχόμενη φορά τη συνεργασία της με τον ΕΣΑΚΕ.

Μικροί και μεγάλοι που αγαπούν το μπάσκετ και εμπνέονται από τις αξίες του θα παρακολουθήσουν και φέτος ένα πρωτάθλημα γεμάτο συναρπαστικές στιγμές και θετική ενέργεια.

Η WATT+VOLT πιστεύει στα ιδανικά του μπάσκετ, στην ομαδικότητα, στην επιμονή, στη συγκέντρωση και την αφοσίωση στο στόχο. Πιστεύει στις ευκαιρίες, στις ανατροπές και στην ανάδειξη νέων ταλέντων, αθλητών που θα σπάσουν τα ρεκόρ και θα προσπεράσουν κάθε εμπόδιο δυναμικά για να πετύχουν αυτό που θέλουν πολύ.

Ο Πρόεδρος και CEO της WATT+VOLT, κ. Αναστάσιος Παπαναγιώτου χαρακτηριστικά δηλώνει: «Για εμάς ο ΕΣΑΚΕ ταυτίζεται με όλα όσα αγαπάμε και πιστεύουμε. Αθλητισμός, ήθος, επιμονή, προσήλωση στο στόχο και το «ευ αγωνίζεσθε» να πρωταγωνιστεί. Υποστηρίζουμε έμπρακτα κάθε αγώνα της Basket League, αισθανόμαστε περήφανοι για τον ελληνικό αθλητισμό και τις μεγάλες του στιγμές και συνεχίζουμε δυναμικά τη συνεργασία μας με τον ΕΣΑΚΕ. Μία συνεργασία που με τα χρόνια αποδεικνύει ότι έχουμε χτίσει σχέσεις εμπιστοσύνης και είμαστε μαζί στο αθλητικό όραμα».

To Top