«Ανανέωσε ο Μάτιτς με τη Ρόμα»

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα ο Νεμάνια Μάτιτς ανανέωσε με τη Ρόμα έως το 2024.

Ευχάριστα είναι τα νέα στη Ρόμα! Οι «τζαλορόσι» συμφώνησαν σε όλα με τον Νεμάνια Μάτιτς και ο Σέρβος ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2024, όπως αναφέρουν τα ιταλικά δημοσιεύματα.
Ακόμα η Ρόμα δεν έχει προχωρήσει σε κάποια ανακοίνωση, η οποία ωστόσο δεν θα αργήσει, με τις απολαβές του Μάτιτς να μην αλλάζουν με φέτος. Δηλαδή θα παίρνει 3,6 εκατ. ευρώ συν 600.000 ευρώ ως μπόνους.

Βέβαια, σε αυτή την ανανέωση έπαιξε σημαντικό ρόλο και ο Βαϊνάντουμ, ο οποίος από ό,τι όλα δείχνουν θα επιστρέψει στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ωστόσο μένουν ακόμη δυο εκκρεμότητες οι οποίες πρέπει να τακτοποιηθούν σύντομα στην ιταλική ομάδα.
Το συμβόλαιο του Κρις Σμόλινγκ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, με την Ίντερ να έχει δείξει ενδιαφέρον, ωστόσο οι Ρωμαίοι είναι αρκετά αισιόδοξοι και πιστεύουν ότι θα προχωρήσουν σε ανανέωση.
Επιπλέον, το συμβόλαιο του Στέφαν Ελ Σαράουι ολοκληρώνεται σε λίγο καιρό, με τον Μουρίνιο και τη διοίκηση να επιθυμούν να τον κρατήσουν στην ομάδα, αλλά με έναν όρο. Ο Ιταλός να δεχθεί να του γίνει μείωση μισθού, δηλαδή να πέσει κάτω από 3,5 εκατ. ευρώ που παίρνει τώρα.

To Top