Ανανέωσε τη συνδρομή του στον Α.Σ. ο Γιάννης Βένος

Ο Γιάννης Βένος ανανέωσε με τη συνδρομή με τον ΑΣ.

Πιο αναλυτικά…”Ο Γιάννης Βένος τίμησε επί σειρά ετών τη φανέλα του ΑΡΗ και είναι αναπόσπαστο μέλος του Α.Σ.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του συλλόγου μας ανανέωσε τη συνδρομή του στον Ερασιτέχνη για ακόμα ένα χρόνο. Ο Γιάννης Βένος φόρεσε τα κιτρινόμαυρα από το 1973 έως το 1984, σε μία χρονική περίοδο που ο ΑΡΗΣ πρωταγωνιστούσε σε Ελλάδα και Ευρώπη. Το 1986 εργάστηκε και ως προπονητής στον ΑΡΗ, ενώ από το 2004 είναι πρόεδρος του Συλλόγου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του συλλόγου μας.

Εκτός από τα παραπάνω, ο Γιάννης Βένος είναι υπέρμαχος της εγγραφής νέων μελών στον Α.Σ. ΑΡΗΣ και με συνεχόμενα μηνύματά του, ωθεί τους φίλους του συλλόγου προς αυτήν την κατεύθυνση.

Ανανέωσε τη συνδρομή του στον Α.Σ. ο Γιάννης Ρεντζεπέρης

Οι εγγραφές νέων μελών και οι ανανεώσεις συνδρομών στον Α.Σ. ΑΡΗΣ συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Την Τρίτη (14/1) ήταν η σειρά του Γιάννη Ρεντζεπέρη να ανανεώσει τη συνδρομή του στη «μάνα» του συλλόγου.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Μετά από το νικηφόρο αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας κόντρα στην Ξάνθη, ο υπεύθυνος του τμήματος Βόλεϊ Γυναικών του ΑΡΗ, η προσφορά του οποίου στο σύλλογο είναι ιδιαίτερα σημαντική, ανανέωσε τη συνδρομή του στον Α.Σ., παραμένοντας πιστό μέλος στο θεματοφύλακα του συλλόγου.

To Top