Ανανεώνει με την Τσέλσι ο Τιάγκο Σίλβα

Νέο συμβόλαιο στον Τιάγκο Σίλβα ετοιμάζει η Τσέλσι, καθώς είναι βασική επιλογή του Γκρέιαμ Πότερ για την αμυντική γραμμή των «μπλε».

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ η διοίκηση της ομάδας του Λονδίνου έχει ολοκληρώσει τις επαφές με τον 38χρονο Βραζιλιάνο σέντερ μπακ, όπως επιβεβαίωσε και ο ατζέντης του, ο οποίος δήλωσε πως σύντομα θα μπουν άμεσα οι υπογραφές για την επέκταση του συμβολαίου του, το οποίο λήγει το καλοκαίρι, για έναν ακόμη χρόνο.

Μετά τον Σίλβα η Τσέλσι θέλει να επεκτείνει για δύο χρόνια το συμβόλαιο του Ματέο Κόβασιτς, το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024.

Ανανεώνει με την Τσέλσι ο Τιάγκο Σίλβα

Έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Τσέλσι σήμερα ή αύριο είναι ο Τιάγκο Σίλβα. Ο Βραζιλιάνος διεθνής αμυντικός ολοκλήρωσε τις επαφές με τη διοίκηση των «μπλε» για να επεκτείνει το συμβόλαιο του για ένα επιπλέον χρόνο.

Ο 36χρονος άσος αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι, όταν έμεινε ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν, και υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο προπονητής της Τσέλσι, Τόμας Τούχελ εισηγήθηκε την παραμονή του στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για ένα ακόμη χρόνο, έως το καλοκαίρι του 2022. Ο Τιάγκο Σίλβα ήταν ο μεγάλος άτυχος του τελικού του Champions League για τους «μπλε», καθώς αποχώρησε τραυματίας με δάκρυα στα μάτια πριν καν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο. Ο Σίλβα είχε φέτος συνολικά 34 συμμετοχές έχοντας μάλιστα και δύο γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

To Top