Ανανεώσεις, διατήρηση κορμού και η υπόθεση Πελεκάνου κρίνουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό

Με την παραμονή του Κώστα Χαρίση μοναδικό ανοικτό θέμα για τις ανανεώσεις στον Άρη και την διατήρηση του περσινού κορμού, που ήταν στόχος του Βαγγέλη Αγγέλου, είναι η υπόθεση του Μιχάλη Πελεκάνου. Ο Τζέρεμι Χαντ έχει συμφωνήσει και θα μείνει και αυτός για την επόμενη χρονιά.

Ο Άρης έχει κρατήσει από τον περσινό κορμό με ανανεώσεις ή νέες συμφωνίες (με μειωμένες αποδοχές) τον Αντώνη Ασημακόπουλο, τον Κώστα Χαρίση, τον Τζέρεμι Χαντ, τον Σπύρο Μούρτο και τον Ευθύμη Τσακαλέρη. Σε αυτούς προστίθενται ο Λευτέρης Μποχωρίδης και ο Ζήσης Σαρικόπουλος που έχουν συμβόλαιο, αν και για τον 23χρονο σέντερ υπάρχει ένα ερωτηματικό.

Ο Μιχάλης Πελεκάνος είναι η υπόθεση που θα κρίνει τον σχεδιασμό του Άρη και τυχόν αρνητική απάντηση οδηγήσει στα εναλλακτικά σενάρια που έχει έτοιμα ο Αγγέλου. Οι ενδείξεις πάντως σήμερα οδηγούν στο συμπέρασμα ότι περισσότερες πιθανότητες έχει ο Πελεκάνος για να μείνει, παρά για να φύγει από τον Άρη.

Σωτήρης Καραποστόλου και Γιώργος Τσιάρας δεν φαίνεται να είναι στα πλάνα του Αγγέλου από την περσινή ομάδα, όπως πιθανώς και ο Τάσος Δήμας. Ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς αποφάσισε να παίξει στην Α2 Γαλλίας και ο Δημήτρης Βεργίνης ετοιμάζεται για το εξωτερικό.

 

To Top