Ανανεώσεις συμβολαίων σε Αστέρα Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννινα και Λαμία

Αστέρας Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννινα και Λαμία ανανέωσαν συμβόλαια ποδοσφαιριστών για τα επόμενα χρόνια.

Η συνεργασία του Νίκου Παπαδόπουλου με τον Αστέρα έληγε το 2022, αλλά οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συνεχίσουν μαζί για άλλα τρία χρόνια.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα, Νίκο Παπαδόπουλο για ακόμη τρία χρόνια».

Ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα θα παραμείνει για τα επόμενα δύο χρόνια ο Ροντρίγκο Εραμούσπε με τους Ηπειρώτες να ανακοινώνουν την ανανέωση του συμβολαίου του: «Η Car.gr Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας, μέχρι το 2023, με τον αμυντικό της ομάδας Rodrigo Erramuspe».

Τριετές συμβόλαιο με τη Λαμία υπέγραψε ο 26χρονος Τζανετόπουλος: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της για τρία (3) ακόμη χρόνια με τον 26χρονο (10/2/1995), αμυντικό, Άνταμ Τζανετόπουλο. Ο Τζανετόπουλος ενσωματώθηκε στην ομάδα μας τον Ιανουάριο του 2019 και από τότε μέχρι σήμερα έχει σημειώσει συνολικά 39 συμμετοχές σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας με τα χρώματα της Λαμίας».

To Top