Ανανέωσε και ο Μπαμπαλιούτας!

Παίκτης του Άρη θα είναι και την επόμενη χρονιά ο Λάμπης Μπαμπαλιούτας, όπως ανακοίνωσε επίσημα το ΤΑΠ ΑΣ Άρης πριν από λίγη ώρα.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη: “Το ΤΑΠ Α.Σ. ΑΡΗΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον αθλητή, Λάμπη Μπαμπαλιούτα, για έναν ακόμα χρόνο.

Ο Λάμπης Μπαμπαλιούτας αγωνίζεται στη θέση του λίμπερο. Γεννήθηκε στις 4/10/1972 και έχει ύψος 1.87. Στα μισά της περσινής σεζόν επέστρεψε στην ομάδα του Άρη, μετά το σύντομο πέρασμά του από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, ενώ έχει αγωνιστεί, επίσης, στο παρελθόν σε Αριστοτέλη Σκύδρας, Ηρακλή και ΠΑΟΚ. Αυτή θα είναι η τέταρτη φορά που θα φορέσει τα «κιτρινόμαυρα», μετά τις σεζόν 2007-΄08, 2009-΄09 και την περσινή”.

Ο Μπαμπαλιούτας τόνισε μετά την συμφωνία πως “είμαι πολύ ευχαριστημένος, που ανανέωσα τη συνεργασία μου με τον Άρη και θα φορέσω τη φανέλα της ομάδας για μία ακόμα χρονιά. Έμεινα ευχαριστημένος από την περσινή χρονιά και με αυτά, που πετύχαμε και συνεπώς ήθελα να παραμείνω στην ομάδα, θεωρώντας ότι μπορούμε να έχουμε μία εξίσου καλή πορεία”.

 

To Top