Ανανιάδης:”“Καμένη γη άφησε ο Λάσκαρης, ο Γουλιέλμος καλυπτει τα χρέη, αλλά…”

Ο Διονύσης Ανανιάδης αναφέρθηκε στην… καμμένη γη από την εποχή Λάσκαρη, στη νέα προσπάθεια που κάνει ο Δημήτρης Γουλιέλμος να ξεχρεώσει και υπογράμμισε την ανάγκη συσπείρωσης του κόσμου γύρω από την ομάδα.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο παλαίμαχος άσος του Άρη μίλησε στο Yellow News και ανέφερε: “Θεωρώ ότι όλοι οι Αρειανοί, είτε με την έννοια του φιλάθλου, είτε με την έννοια του οπαδού πρέπει να έχουν έναν ρεαλισμό στο μυαλό τους.

Δεν μπορούμε να εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι θα είμαστε ο Αυτοκράτορας και να παραβλέπουμε την πραγματικότητα.

Δυστυχώς πλέον τα πρωταθλήματα τα κατακτούν τα χρήματα, ο Άρης έχει το πλεονέκτημα της παράδοσης και του κόσμου, αλλά αυτό δεν είναι που παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο σήμερα.

Δεν μπορούμε να θεωρούμε ανάξιους τους πάντες”.

Για το ότι ο Άρης παίζει ένα παιχνίδι “δίχως αύριο” με την Κύμη: “Είναι πολύ σκληρό, όμως αν ψάξουμε και δούμε την ομάδα με το χαμηλότερο μπάτζετ στην Α1 το πιθανότερο είναι αυτή να είναι ο Άρης, γιατί έφυγε ο προηγούμενος μεγαλομέτοχος που άφησε καμένη γη, και αυτό απασχολεί κάθε παράγοντα ο οποίος πιθανά να ήθελε να αναλάβει”.

Για το αν τον “πείθει” ο Δημήτρης Γουλιέλμος: “Με πείθει στο κομμάτι ότι μαθαίνω πως οι παίκτες, οι υπάλληλοι και όλο το προσωπικό πληρώνεται στην ώρα του.

Αυτό που μαθαίνουμε λοιπόν είναι ότι οι υποχρεώσεις πληρώνονται, πέρυσι είχαμε φτάσει σε ένα σημείο να είναι κλειστά τα γραφεία.

Μάλιστα πληρώνονται και οι διακανονισμοί.

Δεν ξέρω τον άνθρωπο, μια φορά τον συνάντησα, αλλά σέβομαι ότι μπορεί να τηρεί της υποχρεώσεις του”.

Για το τι πρέπει να γίνει στο διοικητικό κομμάτι: “Πρέπει να περάσουν κάποια 2-3 χρόνια, να εξοφληθούν τα χρέη και να μπορέσει να έρθει κάποιος άλλος επενδυτής”.

Για το τουρνουά που διοργανώνει η ΧΑΝΘ με αφορμή την συμπλήρωση 100 χρόνων από τότε που το μπάσκετ ήρθε στην Ελλάδα και την παρουσία του Άρη σε αυτό: “Δεν είναι τυχαίο, ο Άρης είναι το κατ εξοχήν σωματείο που έχει τιμήσει την πόλη μας στο πανελλήνιο.

Ξεκινάμε με ένα τουρνουά που θα γίνει στις αρχές της νέας χρονιάς στο γήπεδο της ΧΑΝΘ, θεωρώ ότι ο Άρης έχει την θέση που του αξίζει εκεί, είναι στα πλαίσια των 100 χρόνων από τότε που ήρθε το μπάσκετ στην Ελλάδα, που η ΧΑΝΘ έπαιξε πρωτεύοντα ρόλο.

Αυτά ακούστηκαν και θα ακούγονται καθόλη την διάρκεια της χρονιάς προκειμένου να αποδοθούν και οι δέουσες τιμές σε αυτούς που έτρεξαν για να διαδώσουν το μπάσκετ, να διαδώσουν τους κανονισμούς, να φτιάξουν σχολές διαιτησίας και να γίνει το μπάσκετ αυτό που έγινε σήμερα.

Είχαμε λοιπόν την υποχρέωση να κάνουμε ορισμένες εκδηλώσεις, επειδή λοιπόν είμαστε ένα σωματείο που ειδικεύεται στις μικρές ηλικίες ξεκινάμε με ένα τουρνουά μίνι όπου φυσικά ο Άρης δεν θα μπορούσε να λείπει”.

To Top