ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ανανιάδης: «Δάκρυσα με τον Γιαννάκη, προσπαθεί να καλύψει και τα διοικητικά κενά»

Ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής του Άρη Διονύσης Ανανιάδης και νέος γενικός γραμματέας του συλλόγου βετεράνων μίλησε για το κιτρινόμαυρο μπάσκετ.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Για το νέο Δ.Σ του σωματείου παλαίμαχων:

Εδώ και 12 χρόνια περίπου φτιάξαμε το σωματείο των παλαίμαχων καλαθοσφαιριστών του Άρη μας με μεγάλη ιστορία. Οργανωθήκαμε μέσα στο σωματείο, η τότε διοίκηση με πρόεδρο τον Στέλιο τον Γούσιο και πολλοί ακόμη. Είπαμε να φρεσκάρουμε τα πράγματα, μας ενθάρρυναν και ανέλαβε την προεδρία ο Χάρης ο θρύλος του συλλόγου μας το εύστοχο γλυκό σουτ όπως τον έλεγαν.

Είμαστε μια ωραία ομάδα και θέλουμε να συσπειρώσουμε τους παλιούς παίκτες της ομάδας, να δουλέψουμε, δεχόμαστε να γραφτούν μέλη, εμείς συνεργαζόμαστε με την ΚΑΕ, η βάση μας  είναι το μουσείο του Άρη και  όποιος θέλει να έρθει να μας δει και να συζητήσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα.

Εμείς προς το παρόν στις πρώτες ενέργειες που έχουμε βάλει, είναι να συσπειρώσουμε τα μέλη μας και να ενεργοποιήσουμε το σωματείο και αργότερα να πλησιάσουμε την ΚΑΕ και ότι υποδείξουμε με ευγένεια θα το κάνουμε, για να επιλυθούν κάποια προβλήματα και να βοηθήσουμε την ομάδα μας και τον Άρη μας.

Για τον Παναγιώτη Γιαννάκη:

Έχουμε και την ευτυχία να έχουμε τον Παναγιώτη Γιαννάκη στον πάγκο, που είναι η μεγαλύτερη δόξα του συλλόγου, ο Γιαννάκης είναι μέσα στον αθλητισμό όλης της Ελλάδας και πόσο μάλλον του Άρη και με τα συναισθήματα που έχει με την ομάδα είναι ανοιχτός να βοηθήσει.

Στις πρώτες ενέργειες που θα γίνουν με την κοπή της πίτας, προσανατολιζόμαστε για να μην πέσουμε σε άλλες εκδηλώσεις άλλων φορέων, αυτό προορίζεται για τις 11 του Φλεβάρη, θα είναι μια εξαιρετική γιορτή στην οποία πολλά μέλη που θα έρθουν θα μας συναντήσουν και θα συσπειρωθούν κοντά μας και γενικώς έχουμε πολλά να δώσουμε.

Καταλαβαίνουμε ότι σηκώνει ένα τεράστιο φορτίο  και προσπαθεί να καλύψει και τα διοικητικά κενά ο Παναγιώτης είναι μπροστάρης από τότε που ήταν αθλητής και πόσο μάλλον τώρα, κάναμε μια γιορτή στο μουσείο που διοργάνωσε ο Παναγιώτης Γιαννάκης που μπήκε η φανέλα του Νίκου Γκάλη για το Hall of Fame και ήμασταν όλοι παρόν δάκρυσα όταν το άκουσα, ενθουσιάστηκα όταν έμαθα ότι ο συμπαίκτης του το διοργάνωσε όλο αυτό.

Ο καθένας έχει τις αντοχές του και αν ψάξει κάποιος την ιστορία ο Παναγιώτης δεν τα παράτησε ποτέ και δεν εγκατέλειψε. Ότι μπορούμε θα το κάνουμε εμείς από την μεριά μας απλά να βρούμε τις ισορροπίες μας σαν σωματείο και θα βοηθήσουμε την ομάδα μας.

To Top