ΜΠΑΣΚΕΤ

Αναπολεί τις στιγμές του στον Άρη και στη Θεσσαλονίκη ο Αρλάουκας: «Ήταν υπέροχα!» (video)

Τις μέρες του στην Ελλάδα θυμήθηκε ο Τζο Αρλάουκας, ο οποίος θυμάται με νοσταλγία τα πρωινά στη Θεσσαλονίκη, όταν έπαιζε στον Άρη ενώ σχολιάζει τους Έλληνες παίκτες.

Μιλώντας στην εκπομπή «Pick n’ Roll» του Cosmote TV, o Αμερικανός πρώην παίκτης της ΑΕΚ (1998-99) και του Άρη (1999-00), αλλά και ένας παίκτης που τίμησε για χρόνια τα γήπεδα της Ευρώπης και συνεχίζει να το κάνει ως τηλεσχολιαστής πλέον του Euroleague TV, θυμήθηκε τις ημέρες του στην Ελλάδα:

«Μου λείπει ο ανταγωνισμός, μου λείπει το προνόμιο να κερδίζω και να χάνω. Δεν μου λείπουν οι μ…ιες που πάνε μαζί με το παιχνίδι. Αλλά αν μου λείπει να βγαίνω μπροστά σε 12.000 ή 15.000 Έλληνες οπαδούς για ένα μεγάλο ματς, να κερδίζω τον Ολυμπιακό, ή τον Παναθηναϊκό, ή να κερδίζουμε εκτός έδρας στην Τουρκία; Φυσικά!

Το πρόβλημα είναι πώς ό,τι κι αν κάνεις στη ζωή σου μετά από αυτό. Ποτέ ξανά δεν θα βρεις αυτό το επίπεδο ανταγωνισμού. Και είναι αστείο που το λέω αυτό, αλλά το ένα πράγμα που μου λείπει από την εποχή που ήμουν παίκτης στην Ελλάδα… Έστω κι αν βρέθηκα στην Ελλάδα για λίγο, για ενάμιση χρόνο.

Είναι το να κάθομαι στη κεντρική λεωφόρο της Θεσσαλονίκης… να πίνω έναν φραπέ, ένα πρωινό Κυριακής μετά από ματς. Να παίρνω πρωινό σε ένα από τα εστιατόρια ή τα καφέ της πόλης. Και να μένω εκεί μέχρι το μεσημεριανό. Και μετά να συνεχίζω για ένα ποτό αφού είχαμε ρεπό την Κυριακή. Να κοιτάζω την θάλασσα στη Θεσσαλονίκη. Ήταν όμορφα, ήταν υπέροχα!».

To Top