ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Αναποφάσιστος ο Μακ Νιλ! Το δίλημμα του απλό και δύσκολο: Καρδιά ή μυαλό;

Ούτε χθες έδωσε την απάντησή του ο Τζερέλ Μακ Νιλ στον Άρη για την πρόταση που έχει στα χέρια του με 200.000 αποδοχές και παραμονή την επόμενη χρονιά στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Καρδιά ή μυαλό; Με ποιο κριτήριο θα αποφασίσει;

Ο Αμερικανός είναι αναποφάσιστος γιατί δεν θέλει να φύγει από τον Άρη με βάση τα μπασκετικά, τα αγωνιστικά κριτήρια. Είναι σε ένα περιβάλλον το οποίο γνωρίζει άριστα και του άρεσε πολύ την προηγούμενη χρονιά, είναι σε μια ομάδα που έχει ανοδική πορεία και ετοιμάζεται να διεκδικήσει ακόμα περισσότερα πράγματα του χρόνου και έχει αύξηση 75% των αποδοχών του.

Αυτό που τον κάνει να μην απαντάει ακόμα θετικά είναι η πρόταση της Μπάνβιτ, που είναι μεγαλύτερη των κίτρινων. Είναι μεγάλη η διαφορά ανάμεσα στις δύο προτάσεις και ο Μακ Νιλ σκέφτεται ότι είναι σε τέτοια μπασκετική ηλικία που ίσως δεν πρέπει να προσπεράσει τα χρήματα.

Αυτό είναι το πλαίσιο της υπόθεσης Μακ Νιλ, όμως οι κίτρινοι δεν έχουν πολλά περιθώρια για να περιμένουν τον Αμερικανό γκαρντ. Του είχαν πει να απαντήσει χθες και δεν το έκανε. Αν δεν το κάνει και σήμερα, είναι βέβαιο ότι θα αρχίσουν την αναζήτηση παίκτη στην συγκεκριμένη θέση, χωρίς πάντως να κλείνουν καμία πόρτα στον Αμερικανό.

To Top