ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αναπροσαρμογή πλάνων για Αναστόπουλο, “στροφή” και στο εξωτερικό…

Η επιμονή και η… υπομονή που έδειξε ο Άρης στην περίπτωση του Στάθη Ταυλαρίδη, σε καμία των περιπτώσεων δεν τον δικαίωσαν, καθώς το “κιτρινόμαυρο” ρόστερ παρέμεινε με ένα μόλις φύση και θέση στόπερ, τον Χρήστο Ιντζίδη.

Ολοι μιλάνε για στοίχημα αξίας, γνωρίζουν άραγε τι είναι αυτό; Το foxbet.gr σου επεξηγεί στον πλήρως επεξηγηματικό οδηγό του το τι ακριβώς σημαίνει ο όρος value bet, που χρησιμοποιείται, πότε ένα στοίχημα είναι value και άλλα πολλά.

Ο Νίκος Αναστόπουλος θα στραφεί στην αγορά των “free agents”, αναζητώντας μία αξιόλογη περίπτωση ποδοσφαιριστή, για να κλείσει το κενό, όσο δύσκολο κι αν είναι να βρει έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή.

Δεν αποκλείεται η αναζήτηση να γίνει και στο εξωτερικό, καθώς στην Ελλάδα, η αγορά της οποίας είχε και τον πρώτο λόγο για τη συγκεκριμένη θέση, οι επιλογές είναι μηδαμινές.

Εφόσον αυτός ο παίκτης δεν βρεθεί, τότε θα χρησιμοποιηθούν ως λύσεις οι Ραούλ Μπράβο, Βασίλης Ρόβας και Νίκος Καράμπελας. Τουλάχιστον, μέχρι τον Ιανουάριο, ότι και θα ανοίξει πάλι το μεταγραφικό “παζάρι”.

To Top