Αναστασάκος: “Κανένα επίσημο ενδιαφέρον από Άρη, άφησε έργο ο Χατζηνικολάου”

O 35χρονος πρώην επιθετικός του Πλατανιά, Ηλίας Αναστασάκος αναφέρθηκε στη φετινή χρονιά και τη συνέχεια της καρέρας του.

«Δεν έχω φύγει με κακιά γεύση από κάποια ομάδα, κι αν έφυγα τη κρατάω για μένα. Κρατάω τις καλές στιγμές. Προσπαθώ να αντεπεξέλθω στις προσδοκίες τις κάθε ομάδες» είπε αρχικά μιλώντας στον “Αρένα”.

Για τον Πλατανιά: «Υπάρχουν οι γάμοι και τα διαζύγια, έτσι όπως παντρευτήκαμε πέρσι έτσι χωρίσαμε φέτος.  Πέρασα υπέροχα, κάναμε μια σπουδαία χρονιά με τις δυσκολίες που είχαμε με μια ομάδα που είχε λίγη  θητεία σε επαγγελματικές κατηγορίες. Ήταν πετυχημένη χρονιά και για μένα και για την ομάδα».

Για τις ομάδες που πέρασε: «Πικρία δεν μου έμεινε. Αισθάνομαι τυχερός. Στα 24 μου είχα καταλήξει να παίζω στη  Δ’ Εθνική, θα μπορούσα να μην έχω φτάσει εδώ που έπαιξα. Θα μπορούσα να δώσω παραπάνω και να πάρουν οι ομάδες κάτι καλύτερο από μένα».

Για τον Γ.Χατζηνικολάου: «Είχαμε καλή συνεργασία. Από την αρχή με ήθελε στην ομάδα κι εγώ ήθελα να συνεργαστώ μαζί του, ήταν δύσκολη η δουλειά του γιατί ήταν σε μια ομάδα νέα στα επαγγελματικά δρώμενα. Έπρεπε να κάνει πολλά πράγματα σε σύντομο χρονικό διάστημα.  Ξεκίνησε καλά, δεν ξέρω τι έφταιξε μετά και χώρισαν οι δρόμοι. Νομίζω ότι άφησε έργο και αυτός και οι συνεργάτες του. Έχει πολλές ελπίδες να κάνει μια σπουδαία χρονιά και στον Άρη.  Ξέρει τα ζητάει μέσα στο γήπεδο ανάλογα με το υλικό που έχει, είναι υπομονετικός κι έχει γνώσεις.  Διατηρεί καλές σχέσεις με τους παίκτες».

Για τις φήμες για τον Άρη: « Ξέρω τι σημαίνει Άρης, αν και είναι σε δύσκολη κατάσταση. Δεν ξέρω, αυτά τα θέματα τα διαβάζω δεν έχω ενημέρωση για επίσημο ενδιαφέρον. Αν υπήρχε ενδιαφέρον θα συζητούσα κάθε πρόταση».

Για το ερχόμενο πρωτάθλημα: «Θα είναι πιο ενδιαφέρον τα παιχνίδια, πιο πολύ στην ουρά από τη μέση και  κάτω δηλαδή. Στη κορυφή το ίδιο έργο θα δούμε. Αν ο ΠΑΟΚ κάνει αυτό που δείχνει, θέλει χρόνο, τρόπο και υπομονή. Θα είναι καλό να υπάρχει ανταγωνισμός. Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός έχει ένα μικρό προβάδισμα».

To Top