ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναστασίου: «Έβγαλα τον Παπασάββα για να τον προστατεύσω! Σημαντικός βαθμός με μεγάλη ομάδα»

Ο Γιάννης Αναστασίου στην συνέντευξη τύπου μίλησε για την απόφαση του να αποσύρει τον Παπασάββα μετά την δεύτερη κίτρινη κάρτα που δεν του δόθηκε.

Αναλυτικά όσα είπε

Αν πήγε το παιχνίδι όπως το σχεδίασε: «Νομίζω για εμάς πήγε το ματς oπως το σχεδιάσαμε θέλαμε να βάλουμε δύσκολα στον Άρη, και το πέτυχαμε καθώς είναι μια ποιοτική ομάδα ειδικά μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης είναι αρκετά δυνατοί και παίζουν με αυτοπεποίθηση. Εμείς είμαστε μια ομάδα χωρίς εμπειρίες και θέλαμε να δείξουμε μια καλή εικόνα. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε όπως το περιμέναμε μία κακή στιγμή σε μία σέντρα στο δεύτερο δοκάρι ο Άρης προηγήθηκε και αυτό που τόνισα στα παιδιά στο ημίχρονο ήταν να μείνουν συγκεντρωμένοι. Έχουμε δείξει ότι η ομάδα μας στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού έχει δυνάμεις, ήταν σημαντικό να παραμείνει το παιχνίδι στο 1-0.Κάθε βαθμός είναι σημαντικός και πόσο μάλλον εναντίον μια τόσο μεγάλης ομάδας.»

Για το ότι η Κηφισιά δεν κλείστηκε πίσω:« Δεν θέλαμε να κλειστούμε πίσω γιατί το πιο πιθανό ήταν να δεχτούμε κι άλλο γκολ θέλαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, το σημαντικό είναι τα παιδιά να πιστέψουν ότι μπορούν να κοιτάξουν τον κάθε αντίπαλο στα μάτια, όσο το σκορ έμενε έτσι έδινε αυτοπεποίθηση σε εμάς ήταν ένας αγώνας με ρυθμό και ένταση» .

Για την δεύτερη κίτρινη που δεν δόθηκε στον Παπασάββα: «Αν μπαίνουμε σε μια διαδικασία να μιλάμε για την διαιτησία εμείς ως Κηφισιά θα πρέπει να μιλάμε τρεις μέρες, πήρε μια απόφαση ο διαιτητής έτσι έκρινε, έπρεπε να προστατέψουμε την ομάδα, υπάρχει ενθουσιασμός από κάποια παιδιά. Ο διαιτητής μπορεί να το έκρινε έτσι και να μην υπήρχε κάποιος δόλος, από την στιγμή που πήρε αυτή την απόφαση εμείς πρέπει να το σεβαστούμε» .

To Top