Αναστασίου: “Από πλευράς ονόματος, δυναμικής, ιστορίας και υλικού το κάνει ενδιαφέρον για τον Άρη, καμία επίσημη κρούση”

Ο Γιάννης Αναστασίου παραδέχτηκε ότι υπήρξαν επαφές με τον Άρη, αλλά δεν είπε τίποτα παραπάνω, γιατί δεν έχει επίσημη πρόταση από τους κίτρινους. Ουσιαστικά διέψευσε ότι υπάρχει θέμα να έρθει στους κίτρινους ο (κουμπάρος του) Νίκος Νταμπίζας…

Μιλώντας στο “Αθλητικό Μετρόπολις” ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε από την Ολλανδία για τον Άρη και το ενδιαφέρον των κίτρινων. “Πρέπει να ρωτήσετε τους ανθρώπους του Άρη, αν υπάρχει πιθανότητα να συνεργαστώ με τον Άρη.

Υπάρχει μια επαφή, αλλά θα έλεγα πάντα ότι μετράει το κατά πόσο είναι επίσημο και πόσο το πιστεύεις. Υποθετικά, δεν θέλω να μιλήσω. Για μένα, σαν προπονητής, σαν άνθρωπος, όταν γίνει κάτι επίσημο, θα ήθελα να μιλήσω. Υποθετικά πολλά μπορούμε να πούμε. Ας το αφήσουμε να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα… Ξέρω καλά τον Άρη και την ιστορία του. Δεν μπορώ να πω τίποτα. Αν υπήρχε κάτι επίσημο, θα μπορούσαμε να πούμε πιο πολλά. Θα ήταν πολύ εύκολο για μένα να το πω, ότι μιλάω με ομάδες, αλλά όταν υπάρχει κάτι επίσημο, είναι πολύ διαφορετικό”, είπε ο Αναστασίου, προσθέτοντας πως “παρακολουθώ τον Άρη, το ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι μια ομάδα σε μεταβατική περίοδο, έχει σαν εικόνα από την τηλεόραση, αν και είναι δύσκολο να αναλύσεις μια ομάδα, έχει ποιοτικούς παίκτες και έχει δυναμική με τον κόσμο που πάει στο γήπεδο. Είναι μια μεταβατική, δεν μπορώ να πω ότι υπάρχει τόσο μεγάλη ποιότητα στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά έχει τη δυνατότητα να βάλουν τα νέα παιδιά να παίξουν, αλλά πρέπει να κάνουν σωστά τα πράγματα, όχι απλά να μπουν και να παίξουν”.

Πρόσθεσε αναφορικά με την παρουσία του στο παιχνίδι με την Κέρκυρα στο “Κλεάνθης Βικελίδης” πως “ο Άρης έχει δυναμική και ο κόσμος βρίσκεται κοντά στην ομάδα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, παρόλο που η εικόνα της ομάδα δεν είναι αυτή που περίμεναν ή που είχε τα προηγούμενα χρόνια”.

Για το αν θα ήταν ρίσκο να αναλάβει τον Άρη είπε ότι “όταν δεν ξέρεις τα προβλήματα εκ των έσω, δεν μπορείς να πεις ναι ή όχι. Δεν θα μπορούσα να πω ναι ή όχι, αλλά από πλευράς ονόματος, δυναμικής, ιστορίας και υλικού το κάνει ενδιαφέρον”.

Για την πιθανή ανάμιξη του Νίκου Νταμπίζα ως τεχνικού διευθυντή είπε πως “από όσα ξέρω τον Νίκο δεν τον ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει”.

 

To Top