Αναστασίου: “Σε τεντωμένο σχοινί ο ΑΣ”!

Το μέλος της διοίκησης του Ερασιτέχνη Άρη, Σάββας Αναστασίου μίλησε για το γεγονός πως στάλθηκε επιστολή ώστε να συγκροτηθεί ένα έκτακτο συμβούλιο κάτι που τελικά δεν έγινε δεκτό. Παράλληλα, εξέφρασε την ανησυχία του για κάποιες συγκεκριμένες υποχρεώσεις του συλλόγου που πρέπει να πληρωθούν.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον “Αρένα”

Για την κατάσταση του Άρη:

«Προσπαθούμε να βρούμε μια φόρμουλα για να πατήσει ο σύλλογος στα πόδια του. Ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα, γιορτάζει τα 100 χρόνια, θέλουμε να κάνουμε μια όμορφη γιορτή όμως οι συνθήκες και οι αντιξοότητες δεν αφήνουν κάτι τέτοιο».

Για την επιστολή που στάλθηκε στον Γενικό Γραμματέα του Α.Σ για να γίνει μια έκτακτη συνεδρίαση διοικητικού συμβουλίου:

«Τα 8 μέλη του Δ.Σ εκφράσαμε τις ανησυχίες μας πρώτιστος για την υγιή κατάσταση όλων των τμημάτων και ζητήσαμε και την αναδιάρθρωση του Δ.Σ γιατί έχουν παραιτηθεί κάποια μέλη και δεν έχουν αντικατασταθεί ακόμα. Η ανησυχία μας ήταν ως προς τις ασφαλιστικές εισφορές στο ΙΚΑ και την Εφορία καθώς δεν έχουν τηρηθεί οι ανάλογες ρυθμίσεις. Έγινε κάποια ρύθμιση που δεν κρατήθηκε στην συνέχεια.

Επίσης ο λογαριασμός του αερίου για την πισίνα, το κολυμβητήριο και τα υπόλοιπα έχει ξεφύγει. Ζητήσαμε από τον Γενικό Γραμματέα και από τον πρόεδρο να γίνει ένα έκτατο Δ.Σ που συνήθως γίνεται Δευτέρα ή Τρίτη. Μας απάντησαν ότι δεν συντρέχει καμία ανησυχία και ότι το συμβούλιο θα γίνει ημέρα Παρασκευή στις 28 του μηνός ώρα 19:00. Εμείς δεν έχουμε κάνει ποτέ συμβούλιο Παρασκευή και αυτό μας βάζει σε έννοιες άλλες. Είναι πράγματα που μας έχουν προβληματίσει αρκετά και με την στάση του προέδρου και του Γενικού Γραμματέα. Ζητήσαμε να μην γίνει καμία πληρωμή μέχρι την Παρασκευή.

Ο σύλλογος έχει ένα πολύ σημαντικό φορολογικό θέμα και πρέπει τουλάχιστον να καταθέσει κάποια χαρτιά και μια αίτηση για να προλάβει μια καταλυτική ημερομηνία σε θέμα προσφυγής στα δικαστήρια για θέματα φορολογικών στοιχείων. Δεν μπορούν να βγούνε  τα λεφτά αυτά από το ταμείο και να πάνε σε κάποιες άλλες υποχρεώσεις”.

Για το γεγονός πως ο Α.Σ παίρνει κάποια  χρήματα από κάποιες ομοσπονδίες:

“Κάποια πράγματα γνωρίζουμε, κάποια χρήματα είναι δεσμευμένα λόγω προηγούμενων υποχρεώσεων. Η κατάσταση είναι κάπως σε τεντωμένο σκοινί. Το συμβούλιο είναι 15μελες. Η πλειοψηφία δεν ζητάει να φύγει ο κ. Γιώτας αλλά να μας δώσει πραγματικές εξηγήσεις για το τι συμβαίνει και το πώς λειτουργεί εκεί μέσα. Είναι και πρόεδρος στον ΤΑΠ και είναι μια διοίκηση πρωτοδικείου όπως και εμείς. Εμείς θέλουμε ο σύλλογος να εξυγιανθεί και να μπούνε κάποια πράγματα στην σειρά τους. Όταν όμως βλέπουμε την κατάσταση να χωλαίνει συνέχεια, δεν μπορούμε να συνεχίσουμε. Το πρόβλημα μπορεί να λυθεί μπορεί και όχι. Αν δεν λυθεί πρέπει να μιλήσουμε ξανά και να δούμε ποια είναι η επόμενη κίνηση μας”.

Για το ότι μόνο ο πρόεδρος μπορεί να καλέσει συμβούλιο:

“Το σεβόμαστε και το κατανοούμε. Όταν όμως συντρέχουν πολύ σοβαρά θέματα και οι εξελίξεις είναι ραγδαίες πρέπει ναν γίνεται το συμβούλιο”.

Για την γιορτή των 100 χρόνων του Άρη:

“Η εκδήλωσε θα γίνει όμορφη. Θα μαζευτούν τα παιδιά του συλλόγου, γιορτάζουμε τα 100 χρόνια και πρέπει να είμαστε όλοι αλώβητοι και δυνατοί. Ο Άρης πρέπει να είναι ενιαίος”.

Για το αν είναι έτοιμοι να διοικήσουν τον Άρη:

“Αυτό θα το δούμε στην πορεία των πραγμάτων. Είμαστε καινούρια μέλη και προσπαθούμε με ανιδιοτέλεια και το καλό του συλλόγου για το καλό του”.

Για το τμήμα που είναι εκπρόσωπος:

“Ήμουν αρχικά στο γυναικείο ποδόσφαιρο και είμαι εκπρόσωπος του Α.Σ στο βόλεϊ ανδρών. Είναι η ναυαρχίδα του Άρη”.

Για το αν πρέπει να αλλάξουν τα πρόσωπα στον Άρη:

“Πιστεύω πως πρέπει να αλλάξει γενικά ο Άρης. Πρόσωπα και καταστάσεις. Καινούρια πρόσωπα παντού”.

To Top