Αναστασιάδης: «Δεν ήταν καλύτερος ο Άρης, αλλά έβαλε γκολ…»

Την άποψη ότι ο Άρης δεν ήταν ανώτερος από την ομάδα του, αλλά εκμεταλλεύτηκε το γρήγορο γκολ του και την αναποτελεσματικότητα του ΠΑΣ στην τελική προσπάθεια, εξέφρασε ο Άγγελος Αναστασιάδης μετά τη λήξη του παιχνιδιού.

«Έγινε ένα καλό παιχνίδι από την ομάδα μου. Παίξαμε με την μπάλα χαμηλά, αλλά κάναμε και πάρα πολλά λάθη. Όλα τα κάναμε μόνοι μας, και τα καλά και τα άσχημα, απέναντι σε μια ομάδα που ευτύχησε να σκοράρει στην πρώτη της ευκαιρία και έπειτα από δική μας λανθασμένη αμυντική συμπεριφορά. Από εκεί και πέρα ο έλεγχος του αγώνα ανήκε σ’ εμάς, είχαμε πολλές ευκαιρίες να κάνουμε μια τελική πάσα και να τελειώσουμε τις φάσεις, δυστυχώς όμως δεν το πετύχαμε», είπε αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΣ και συμπλήρωσε:

«Όσο παίζαμε 11 εναντίον 11, δεν είχαμε προβλήματα. Μετά την αποβολή του Σκούφαλη, τα πραγματα τελειώσανε για μας. Δεν ήταν ο Άρης καλύτερος από εμάς, αλλά έβαλε γκολ ενώ εμείς δεν βάλαμε. Θα μπορούσαμε μάλιστα στα τελευταία 10 λεπτά να δεχθούμε άλλο ένα γκολ».

Ο Άγγελος Αναστασιάδης μίλησε και για τους υπηρεσιακούς προπονητές του Άρη, εκφράζοντας την ευχή να μείνουν στον πάγκο, αν και εκ παραδρομής αποκάλεσε.. Τζιφόπουλο τον Γιώργο Σεμερτζίδη: «Δεν ήξερα πώς θα εμφανιζόταν ο Άρης. Μετά από μια αλλαγή προπονητή είναι πάντα δύσκολο να προβλέψεις το πλάνο του αντιπάλου. Γνωρίζω και τα δύο παιδιά που ανέλαβαν. Μπορούν να κάνουν πολύ καλή δουλειά στην ομάδα. Εγώ είμαι σταθερά υπέρ των Ελλήνων προπονητών, αυτή είναι η φιλοσοφία μου και δεν την αλλάζω».

Εξάλλου, σε ερώτηση δημοσιογράφου από τα Γιάννινα για τη μη χρησιμοποίηση του Μπακαγιόκο στη βασική ενδεκάδα, είπε με το γνωστό… γλαφυρό του τρόπο: «Παίξαμε χωρίς σέντερ φορ; Δεν είναι έτσι! Με τέσσερις σέντερ φορ παίξαμε! Δεν υπάρχει κλασικός σέντερ φορ στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Ποιον έχει η Μπαρτσελόνα; Κανέναν. Δεν υπάρχει»!

To Top