ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αναστασιάδης: “Δεν μπορείς να είσαι ήρεμος και ασφαλής κόντρα στον Άρη ακόμη και με 8 βαθμούς διαφορά”

Την πεποίθηση του ότι  Άρης προλαβαίνει όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες εξέφρασε ο Ανέστης Αναστασιάδης. Ο παίκτης της Λαμίας υποστήριξε ότι ναι μεν η Λαμία έχει μια διαφορά οχτώ πόντων αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ήρεμη και ασφαλής και μπορεί να εφησυχαστεί.

Επιπλέον, υποστήριξε ότι η πίεση που υπάρχει στον Άρη δεν είναι η ίδια που υπάρχει στις άλλες ομάδες για αυτό και εκείνες λειτουργούν διαφορετικά.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο “Metropolis”:

Για την Λαμία και την πορεία της: «Μέχρι στιγμής είμαστε ικανοποιημένοι αφού και ο πιο αισιόδοξος οπαδός δεν περίμενε αυτή την πορεία. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμη και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος».

Για τη διαφορά και εάν δίνει προβάδισμα σε Απόλλωνα και Λαμία: «Υπάρχουν ακόμη 14 παιχνίδια με εξαίρεση τα παιχνίδια με τον Πανθρακικό. Η διαφορά σου δίνει το δικαίωμα για δύο στραβοπατήματα αλλά δεν μπορείς να εφησυχάσεις γιατί έχουμε δύσκολα παιχνίδια. Δεν μπορεί να είναι ακόμη ήρεμος κανείς. Είναι μια καλή διαφορά αλλά δεν μπορεί να είσαι ήρεμος ότι είναι ασφαλής».

 

Για την πορεία του Άρη και των άλλων ομάδων: «Ίσως αυτές οι ομάδες δεν μπαίνουν στο στόχαστρο από την αρχή, δεν υπολογίζονται από τον αντίπαλο, λειτουργούν οικογενειακά, πιο ομαδικά, δένονται περισσότερο τα παιδιά μεταξύ τους και δεν έχουν την πίεση που ενδεχομένως έχει ο Άρης. Υπάρχει περισσότερη αισιοδοξία και φιλοδοξία στα νέα παιδιά γιατί θέλουν να αποδείξουν πράγματα. Παίζει ρόλο και η ψυχολογία που θα πάρουν από την εκκίνηση του πρωταθλήματος. Όταν κάποιο παιχνίδι θα χαθεί μπορούν να διαχειριστούν καλύτερα το αποτέλεσμα. Οι καταστάσεις που γίνονται στον Άρη είναι μακριά, εκτός του ποδοσφαίρου. Για παράδειγμα το επεισόδιο με τον τζεμπούρ. Είναι καταστάσεις δύσκολες οι οποίες είτε θα σε δέσουν είτε θα σε απομακρύνουν. Αυτές οι καταστάσεις δεν υπάρχουν στη Λαμία, διαχειριστήκαμε τις ήττες, τις ξεπεράσαμε ανώδυνα. Το πρωτάθλημα της Β Εθνικής έχει ιδιαιτερότητες. Εμείς έχουμε έναν έμπειρο και γνώστη προπονητή. Θα [πάει σε δύναμη και φυσική κατάσταση και εμείς έχουμε καταφέρει να κάνουμε κάτι καλό. Το μείγμα είναι ιδανικό».

 

Για το εάν ο Άρης προλαβαίνει: «Όσο υπάρχουν ελπίδες προλαβαίνει. Υπάρχει ένας ολόκληρος γύρος. Έχει το πιο ευνοϊκό πρόγραμμα. Όποια ομάδα έχει σταθερή απόδοση και αποτελέσματα θα πάρει και την άνοδο. Σε εμάς παίζει ρόλο και η γνώση που έχει ο κόουτς και το ότι έχουμε κάνει άσχημα αποτελέσματα τα οποία τα διαχειριστήκαμε σωστά και προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να έχουμε την ίδια απόδοση και αυτό είναι που ξεχωρίζει».

To Top