ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αναστασιάδης: «Μακάρι να φορέσω τη φανέλα του Άρη, δεν υπάρχει όμως επίσημη πρόταση…»

O Ανέστης Αναστασιάδης, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Καλλονή, μίλησε στο Metropolis, ενώ υπήρξαν δημοσιεύματα που ήθελαν τον Άρη να κάνει κίνηση για την απόκτησή του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ανέστη Αναστασιάδη:

Αν είναι ελεύθερος από την Καλλονή: «Είναι μέχρι 30 Ιουνίου το συμβόλαιο, από εκεί και πέρα είμαι ελεύθερος. Περιμένουμε να μπούμε στη διαδικασία να μιλήσουμε με ομάδες. Κάνουμε τις πρώτες επαφές και περιμένουμε».

Για το ενδιαφέρον του Άρη: «Κάτι επίσημο δεν υπάρχει, ίσως είναι φιλολογικό ενδιαφέρον. Ο Άρης θα κάνει ομάδα για να ανέβει. Με ενδιαφέρει πολύ η προοπτική, είναι μεγάλη ομάδα, είναι στη Θεσσαλονίκη και μακάρι να γίνει ο γάμος».

Για το γεγονός ότι πολλοί ποδοσφαιριστές θα δουν με θετικό μάτι την προοπτική του Άρη: «Το δέλεαρ να παίξεις σε μια μεγάλη ομάδα μπορεί να προσπεράσει ότι παίζεις στη Football League. Το κίνητρο είναι πολύ υψηλό, ένας ποδοσφαιριστής θέλει την πίεση του κόσμου. Είναι μεγαλύτερο δέλεαρ από μια μικρομεσαία ομάδα της Super League. Πιστεύω ότι αν όλα εξελιχθούν σωστά, τότε πολλοί ποδοσφαιριστές θα θέλουν να παίξουν στον Άρη. Το συναίσθημα που νιώθει ένας παίκτης, η αξία που θα πάρει από τη στιγμή που θα παίξει σε μεγάλη ».

Για τον Νίκο Αναστόπουλο: «Συνεργαστήκαμε για ένα τρίμηνο στον Εθνικό Αστέρα. Τον γνωρίζω και από το Ηράκλειο, όταν ήταν στον ΟΦΗ, γιατί έχω σχέσεις με την Κρήτη».

 

 

 

To Top